例文 (12件) |
"YOLK POWDER"を含む例文一覧と使い方
該当件数 : 12件
This garlic yolk powder contains 0.3 to 20% of the cyclodextrin.例文帳に追加
サイクロデキストリンを0.3%〜20%含有したニンニク卵黄粉。 - 特許庁
The egg processed product comprises a mixture of yolk powder subjected to dry treatment and edible oil and fat.例文帳に追加
卵加工品は、乾燥処理した卵黄粉末と食用油脂とを混合してなる。 - 特許庁
The subject is solved by adding a composition containing defatted egg yolk powder impregnated with oils and fats to noodles.例文帳に追加
油脂を含浸させた脱脂卵黄粉末を含有する組成物を麺に添加することで上記課題を解決する。 - 特許庁
On the garlic yolk soft capsule charged with a pasty mixture of garlic yolk powder and refined fish oil, symbols, pictures or figures are marked by laser processing so as to specify the contents and recognize the hysteresis thereof.例文帳に追加
にんにく卵黄粉と精製魚油とを混合してペースト状にしたものを注入したカプセルに、レーザー加工によって内容物の特定と履歴が解るように記号又は絵若しくは図形を記したにんにく卵黄ソフトカプセル。 - 特許庁
To obtain epoch-making garlic yolk powder which has a largely improved quality-retaining property and can simultaneously solve the problems of texture and smell only by the addition of cyclodextrin to garlic yolk.例文帳に追加
ニンニク卵黄にサイクロデキストリンの添加のみで、品質保持を飛躍的に向上させ、食感と匂いの問題を同時に解決した画期的なニンニク卵黄粉を提供すること。 - 特許庁
The nutritive assistant food can contain one or more kinds selected from colostrums powder of the milk, a food material containing calcium, a modified milk powder, a fiber-containing food material and a yolk powder as functional food materials besides the lactose.例文帳に追加
更に、機能性食材として牛乳の初乳粉末、カルシウム含有食材、調整粉乳、繊維含有食材、卵黄粉末から選ばれる1種または2種以上を更に含有することもできる。 - 特許庁
The objective modifier for bread comprises (A) fine powdery particles of polysaccharide of which ≥60 wt.% have particle sizes of 1-15 μm are adhered to yolk powder particles and (B) white egg hydrolyzate.例文帳に追加
1μm以上15μm以下の粒子径のものを60重量%以上含む多糖類の微粉末を付着させた卵黄粉末と、蛋白加水分解物を含有させることにより上記課題を解決する。 - 特許庁
This acidic oil-in-water emulsified food contains 0.1-3.0 mass% of polyglyceryl fatty acid ester of HLB≤3 in an oil phase, and phospholipase A treatment salt yolk powder obtained by subjecting phospholipase A treatment salt yolk to dry treatment.例文帳に追加
HLBが3以下のポリグリセリン脂肪酸エステルを油相中に0.1〜3.0質量%含有しており、且つ、ホスホリパーゼA処理加塩卵黄に乾燥処理を施したホスホリパーゼA処理加塩卵黄パウダーを含有することを特徴とする酸性水中油型乳化食品を提供する。 - 特許庁
This method for producing a hot air-dried scrambled egg contains processes preparing a powder mixture by mixing egg yolk powder, starch and an inflation agent, making the powder mixture to a small massive state by adding/blending with water or seasoning solution, steaming and hot air-drying at 40-85°C.例文帳に追加
卵黄粉末、澱粉および膨張剤を混合して粉体混合物を調製し、該粉体混合物に水または調味液で加水/混練して小塊状とし、蒸煮し、冷却し、次いで熱風乾燥する工程を含むことを特徴とする熱風乾燥スクランブルエッグの製造方法。 - 特許庁
例文 (12件) |
Copyright © Japan Patent office. All Rights Reserved. |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |