例文 (10件) |
"flavoring substance"を含む例文一覧と使い方
該当件数 : 10件
MILDEW CHEESE ADDED WITH FLAVORING SUBSTANCE, AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加
風味物質が添加された白カビチーズ及びその製造方法 - 特許庁
The mildew cheese is obtained by pouring a flavoring substance into mildew cheese in a maturing process with a physical method so as to add a controlled fixed amount of the flavoring substance to a decided position without giving influence of the flavoring substance to whey.例文帳に追加
熟成過程の白カビチーズに風味物質を物理的方法にて注入することにより、ホエイに風味物質の影響を与えることなく、風味物質を一定量コントロールして決められた位置に添加することができる。 - 特許庁
To obtain mildew cheese enabling taste of united cheese and flavor of a flavoring substance through dispersing to add a constant amount of a flavoring substance inside the cheese without limitation of properties of a flavoring substance in mildew cheese production.例文帳に追加
本発明の目的は、白カビチーズの製造において、風味物質の性状に制限されることなく、一定量の風味物質をチーズ内部に分散させて添加した、チーズと風味物質の風味を一体として味わうことができる白カビチーズを提供することにある。 - 特許庁
To provide a depot preparation which delivers an aldehyde as an aromatic substance or a flavoring substance.例文帳に追加
芳香物質もしくは風味物質であるアルデヒド類を放出する貯蔵調製物の提供。 - 特許庁
The formulation additive is a conventional additive such as an excipient, a disintegrant, a binder and a flavoring substance.例文帳に追加
製剤用添加剤としては、通常使用されている賦形剤、崩壊剤、結合剤、矯味剤等の添加剤が使用できる。 - 特許庁
As a result of this, the mildew cheese enables taste of united cheese and flavor of the flavoring substance.例文帳に追加
このようにしてチーズと風味物質の風味を一体として味わうことができる白カビチーズが得られる。 - 特許庁
The hard natural cheese enriched in flavor is obtained, by hermetically sealing cheese having a maturity index STN/TN value of 5-30 wt.% with a flavoring substance, followed by maturing the cheese in anaerobic conditions.例文帳に追加
熟度指数STN/TN値が5〜30重量%のチーズを芳香物質とともに密封し、嫌気性状態で熟成させることによって風味を強化した硬質系ナチュラルチーズを得る。 - 特許庁
To provide a method for producing a chewing gum coating composition comprising flavoring substance and added to chewing gum so as to improve flavor retainability in the mouth when chewed.例文帳に追加
それをチューインガムに配合することにより咀嚼時の口中での香味の持続性が改善される、香味物質等のコーティング組成物の製造方法を提供する。 - 特許庁
To provide a method for making a flavoring substance adhere to the surfaces of medicine or food granules to improve the flavor of the medicine or food granules exhibiting an unpleasant flavor.例文帳に追加
不快な風味を呈する粒状の医薬品や食品の風味を改善するために、矯味物質及や矯臭物質を該医薬品や食品類の粒子表面に付着させるための方法を提供する。 - 特許庁
The invention relates to the orally disintegrable tablet comprising the medicine having the bitter taste, 3-240 pts.mass based on the medicine and less then 6 pts.mass per 100 pts.mass of total mass of calcium lactate, and if required a high-sweetness sweetener and/or a flavoring substance such as menthol.例文帳に追加
苦味を有する薬物、及び該薬物に対して3〜240質量%かつ全質量100質量部に対して6質量部以下の乳酸カルシウムを含有し、さらに所望に応じて高甘味度甘味剤及び/又は矯味剤、例えば1−メントール、を含有する口腔内崩壊錠。 - 特許庁
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