例文 (2件) |
さしみコンニャクの部分一致の例文一覧と使い方
該当件数 : 2件
コンニャクの通常の食感を損なわずに、高温で処理しても硬くならないとともに、離水し難く、さらに調味料などが染み込み易くすることが可能なコンニャク改質剤、並びに改質コンニャク及びその製造方法を提供する。例文帳に追加
To provide a konjak modifier not getting hard even when treated at high temperature and hardly causing syneresis on konjak, making seasoning easily infiltrate into the konjak without spoiling usual palate feeling of the konjak, and provide modified konjak: and to provide a method for producing the modified konjak. - 特許庁
コンニャクマンナン1重量部に対し、水約100重量部以上を配合し、コンニャクマンナンを0.2重量%から30重量%添加した。例文帳に追加
Specifically, the mashed potato is obtained by compounding about 100 pts.wt. of water in 1 pt. of konjak mannan so as to incorporate the dough with 0.2-30 wt.% of the konjak mannan. - 特許庁
例文 (2件) |
Copyright © Japan Patent office. All Rights Reserved. |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |