例文 (2件) |
カラメル化法の部分一致の例文一覧と使い方
該当件数 : 2件
セルロース系バイオマスを超臨界状態又は亜臨界状態で加水分解し、得られた糖類をアルコール発酵するエタノール製造方法において、糖類の過分解及びカラメル化を防止して糖収率の低下を防ぐと共に、フラッシュ蒸気の有効利用を図ること。例文帳に追加
To prevent excessive decomposition and caramelization of sugars to prevent decline in sugar yield, as well as effectively use flash steam, in a method for producing ethanol by alcohol fermentation of sugars obtained by hydrolyzing cellulosic biomass in a super critical or subcritical state. - 特許庁
乳脂肪を30重量%以上含有する油脂、乳固形分、豆類または穀類のロースト処理物、糖類のカラメル化物および水を含有してなる混合物を、80〜130℃で5〜120分間加熱処理して得られる油脂組成物およびその製造方法。例文帳に追加
This oil and fat composition is obtained and the method of manufacture is characterized by heat treating at 80-130°C for 5-120 min the mixture which comprises oil and fat containing ≥30 wt.% of milk fat, solid milk content, roasted beans or grains, caramelized sugars and water. - 特許庁
例文 (2件) |
Copyright © Japan Patent office. All Rights Reserved. |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |