ポテトサラダを含む例文一覧と使い方
該当件数 : 23件
ポテトサラダ例文帳に追加
POTATO SALAD - 特許庁
ポテトサラダ及びポテトサラダの油漏出防止方法例文帳に追加
POTATO SALAD AND METHOD FOR PREVENTING POTATO SALAD FROM OIL LEAKAGE - 特許庁
夏は冷たいポテトサラダがいい。例文帳に追加
I like cold potato salad in the summertime. - Tatoeba例文
夏は冷たいポテトサラダがいい。例文帳に追加
I like cold potato salad in the summertime. - Tanaka Corpus
ポテトサラダの製造方法例文帳に追加
METHOD FOR PRODUCING POTATO SALAD - 特許庁
ロングライフポテトサラダの製造方法例文帳に追加
PRODUCTION OF LONG-LIFE POTATO SALAD - 特許庁
細菌的に問題なく、優れた食味及び食感を有したポテトサラダの製造方法を提供する。例文帳に追加
To provide a method for producing potato salad having no problem of germ, and excellent taste and palate feeling. - 特許庁
優れた食味、食感及び外観を有したポテトサラダの製造方法を提供する。例文帳に追加
To provide a method for producing a potato salad having an excellent eat taste, eat feeling and appearance. - 特許庁
ジャガイモの処理方法及び該処理物を用いたポテトサラダの製造方法例文帳に追加
METHOD FOR PROCESSING POTATO AND METHOD FOR PRODUCING POTATO SALAD USING THE RESULTANT PROCESSED POTATO - 特許庁
冷蔵で保存したとしても、製造直後におけるジャガイモの塊状物のホクホクした食感が長期間に亘り維持される例えば、ロングライフポテトサラダに好適なポテトサラダの製造方法を提供する。例文帳に追加
To provide a method for producing potato salad suitable for e.g. a long-life potato salad by which dry palate feeling of the mass of potatoes just after produced can be sustained for a long period light even if being refrigerated. - 特許庁
具材形状の崩れが少なく、風味良好であり、かつロングライフのポテトサラダを製造する方法を提供すること。例文帳に追加
To provide a method for producing long-life potato salad with slight ingredient deformation and good flavor. - 特許庁
蒸煮し破砕したじゃがいもを15℃以下に冷却した後、マヨネーズを加えて和えるポテトサラダの製造方法において、前記冷却方法が蒸煮し破砕したじゃがいもを40℃〜60℃まで緩慢冷却した後、15℃以下まで急速冷却するポテトサラダの製造方法。例文帳に追加
This method for producing potato salad comprises cooling steamed and crushed potatoes to ≤15°C and dressing the resultant potatoes through adding mayonnaise thereto; wherein the cooling method comprises gradually cooling steamed and crushed potatoes to 40-60°C followed by rapidly cooling the resultant potatoes to ≤15°C. - 特許庁
工業的規模での製造に拘わらず手作り風のジャガイモの風味に優れ、ジャガイモの塊状物のホクホク感及びしっとりした食感が長期に亘り維持される例えば、ロングライフポテトサラダに好適なポテトサラダの製造方法を提供する。例文帳に追加
To provide a method for producing potato salad suitable for e.g. a long-life potato salad having excellent flavor of hand-made potatoes in spite of being produced in an industrial scale and light and dry feeling and soft palate feeling of the mass of potatoes can be sustained for a long period. - 特許庁
じゃがいもとマヨネーズ若しくはマヨネーズタイプと調味液とを含有するロングライフポテトサラダを製造するにあたり、可食可能に蒸煮したじゃがいもに、調味液を0.05〜20重量%の割合で噴霧した後、得られたじゃがいも30〜90重量%に、マヨネーズ若しくはマヨネーズタイプ70〜10重量%を配合し、殺菌することを特徴とするロングライフポテトサラダの製造方法。例文帳に追加
This method for producing long-life potato salad using potatoes, mayonnaise or mayonnaise type and a seasoning liquid comprises spraying edibly steamed potatoes with the seasoning liquid at 0.05-20 wt.% and then formulating 30-90 wt.% of the resultant steamed potatoes with 70-10 wt.% of the mayonnaise or mayonnaise type followed by conducting a sterilization. - 特許庁
製造直後のジャガイモ処理物のホクホクした食感が長期に亘り維持されるジャガイモの処理方法及び該処理物を用いたポテトサラダの製造方法を提供する。例文帳に追加
To provide a method for processing potatoes capable of maintaining the palate feeling with non-sogginess of just processed potatoes for a long period, and to provide a method for producing potato salad using the processed potatoes. - 特許庁
蒸煮し破砕したじゃがいもを30℃〜55℃に冷却し、これに具材とマヨネーズを加えて和えた後、15℃以下に急冷するポテトサラダの製造方法。例文帳に追加
This method for producing the potato salad is to cool steam- cocked and crushed potatoes at 30-55°C, add and mix ingredients and mayonnaise, and then quickly cooling at ≤15°C. - 特許庁
この食品素材は、例えばコロッケやポテトサラダなどの食品の材料として使用することができ、それによって甘藷類のテクスチャーが十分に生かされ、しかも変化に富んだ食感を有する食品を提供することができる。例文帳に追加
The food material may used for e.g. croquette or potato salad, which leads to utilize a texture of sweet potatoes to the utmost extent and further provide foods having a variety of palate feelings. - 特許庁
皮剥きし、0.5〜30cm^3の大きさにしたジャガイモを85〜100℃の濃度0.05〜1%のトレハロース水溶液と90〜105℃の蒸気で連続的に加熱処理した後、冷却したジャガイモ処理物を用いたポテトサラダの製造方法。例文帳に追加
This method for producing the potato salad comprises using a potato processed product obtained by continuously heating potatoes each peeled and made into a size of 0.5-30 cm^3 by a trehalose aqueous solution with a density of 0.05-1% at 85-100°C and steamed at 95-105°C followed by cooling the resultant product. - 特許庁
皮剥きし、0.5〜30cm^3の大きさにしたジャガイモを85〜100℃の濃度0.05%以上0.5%未満の食塩水と90〜105℃の蒸気で連続的に加熱処理した後、冷却したジャガイモ処理物を用いたポテトサラダの製造方法。例文帳に追加
This method for producing the potato salad comprises using a potato processed product obtained by continuously heating potatoes each peeled and made into a size of 0.5-30 cm^3 with a salt solution with a density of ≥0.05% but <0.5% at 85-100°C and steam at 90-105°C followed by cooling the resultant product. - 特許庁
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