例文 (3件) |
焼きこがすの部分一致の例文一覧と使い方
該当件数 : 3件
焼き魚で肉をとったあとの骨や鰭(ひれ)などをふたたび火にかけてあぶり、ちょっと焦がす。例文帳に追加
To make kotsuzake, pick the bones and fins out of a grilled fish after eating it, roast and burn them for a while. - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
潤滑剤が供給されないラジアルすべり軸受機構で、摩耗粉が摺動部に溜まることによって発生するカジリ・焼き付きを防止する。例文帳に追加
To prevent galling and seizure caused by abrasive powder accumulated in sliding portions in a radial slide bearing mechanism in which no lubricant is supplied. - 特許庁
肉調理メニュー選択時において、肉調理に適した自動調理シーケンスで調理し、厚みのある肉でも肉の表面を早く焼きかためて肉汁を逃がさず、また焦がすことなく内部まで適度に火を通して、簡単に早く美味しく調理できる。例文帳に追加
To perform cooking by an automatic cooking sequence suitable for cooking meat when a meat cooking menu is selected, and to perform easy, quick and delicious cooking by quickly burning the surface of meat without missing meat juice and appropriately cooking it to the inside without scorching it even for thick meat. - 特許庁
例文 (3件) |
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