発酵乳の部分一致の例文一覧と使い方
該当件数 : 911件
乳酸発酵例文帳に追加
lactic fermentation - 日本語WordNet
発酵乳例文帳に追加
FERMENTED MILK - 特許庁
発酵乳飲料例文帳に追加
FERMENTED MILK BEVERAGE - 特許庁
発酵乳食品例文帳に追加
FERMENTED MILK FOOD - 特許庁
発酵乳発酵装置、および、発酵乳製造方法例文帳に追加
FERMENTATION DEVICE FOR FERMENTED MILK, AND METHOD FOR PRODUCING FERMENTED MILK - 特許庁
発酵乳原料の殺菌方法、発酵乳の製造方法、および発酵乳例文帳に追加
STERILIZING METHOD FOR FERMENTED MILK MATERIAL, PRODUCING METHOD FOR FERMENTED MILK, AND FERMENTED MILK - 特許庁
発酵乳という食品例文帳に追加
a food called fermented milk - EDR日英対訳辞書
豆乳の発酵システム例文帳に追加
FERMENTATION SYSTEM OF SOY MILK - 特許庁
発酵乳飲食品例文帳に追加
FERMENTED MILK BEVERAGE - 特許庁
乳酸発酵食品例文帳に追加
LACTIC ACID FERMENTED FOOD - 特許庁
乳酸発酵玄麦例文帳に追加
乳酸発酵方法例文帳に追加
野菜類含有発酵乳例文帳に追加
発酵乳の酸味低減方法および発酵乳包装品例文帳に追加
METHOD FOR DECREASING ACIDITY OF FERMENTED MILK, AND FERMENTED MILK PACKAGED GOODS - 特許庁
発酵乳の製造方法及び発酵乳例文帳に追加
METHOD FOR PRODUCING FERMENTED MILK, AND FERMENTED MILK - 特許庁
発酵乳の製造法及び発酵乳例文帳に追加
METHOD FOR PRODUCING FERMENTED MILK, AND FERMENTED MILK - 特許庁
発酵乳の製造法及び発酵乳例文帳に追加
METHOD FOR PRODUCING FERMENTED MILK AND FERMENTED MILK - 特許庁
乳飲料及び乳発酵食品例文帳に追加
MILK BEVERAGE AND MILK FERMENTED FOOD - 特許庁
低D−乳酸含量発酵乳例文帳に追加
FERMENTED MILK HAVING LOW D-LACTIC ACID CONTENT - 特許庁
ざくろの乳酸発酵飲料例文帳に追加
カルシウム強化乳発酵食品例文帳に追加
CALCIUM-ENRICHED MILK FERMENTED FOOD - 特許庁
複合発酵乳の製造方法例文帳に追加
METHOD FOR COMPOUND FERMENTED MILK - 特許庁
乳酸菌の発酵促進剤例文帳に追加
発酵乳及びその製造方法例文帳に追加
FERMENTED MILK AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁
発酵乳およびその製造方法例文帳に追加
FERMENTED MILK AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁
発酵乳様香料組成物例文帳に追加
FERMENTED-MILK-LIKE PERFUME COMPOSITION - 特許庁
発酵法による乳酸の製法例文帳に追加
METHOD FOR PRODUCING LACTIC ACID BY FERMENTATION METHOD - 特許庁
果実乳酸発酵組成物例文帳に追加
FRUIT LACTIC ACID FERMENTED COMPOSITION - 特許庁
乳発酵食品の製法およびそれにより得られた乳発酵食品例文帳に追加
METHOD FOR PRODUCING MILK FERMENTED FOOD, AND MILK FERMENTED FOOD PRODUCED BY THE SAME - 特許庁
耐光性発酵乳、耐光性発酵乳製品およびその製造方法例文帳に追加
LIGHT-RESISTANT FERMENTED MILK, LIGHT-RESISTANT FERMENTED MILK PRODUCT AND ITS PRODUCING METHOD - 特許庁
発酵乳食品用安定剤、発酵乳食品及びその製造方法例文帳に追加
FERMENTED MILK FOOD STABILIZER, FERMENTED MILK FOOD, AND METHOD FOR PRODUCING THE FOOD - 特許庁
果物又は野菜入り発酵乳の製造方法および発酵乳食品例文帳に追加
METHOD FOR PRODUCING FRUIT- OR VEGETABLE-CONTAINING FERMENTED MILK, AND FERMENTED MILK FOOD PRODUCT - 特許庁
耐光性発酵乳、耐光性発酵乳製品およびその製造方法例文帳に追加
LIGHT-RESISTANT FERMENTED MILK, LIGHT-RESISTANT FERMENTED MILK PRODUCT AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁
発酵乳食品用安定剤および該安定剤を含有する発酵乳食品例文帳に追加
FERMENTED MILK FOOD STABILIZER AND FERMENTED MILK FOOD CONTAINING THE STABILIZER - 特許庁
発酵乳食品用安定剤、発酵乳食品及びその製造法例文帳に追加
STABILIZER FOR FERMENTED MILK FOOD, FERMENTED MILK FOOD AND METHOD FOR PRODUCING THE FOOD - 特許庁
発酵乳の製造方法及び発酵乳原料の搬送装置例文帳に追加
METHOD FOR PRODUCING FERMENTED MILK, AND DEVICE FOR CONVEYING FERMENTED MILK RAW MATERIAL - 特許庁
また、この発酵乳乳清発酵液は、飲料、調味料の発酵風味付与剤として有効である。例文帳に追加
The fermented milk whey fermented solution is effective as the agent for imparting fermentation flavor to drink and seasoning. - 特許庁
発酵乳からカードを除去した発酵乳乳清を酵母発酵することで、濃厚かつ良好な発酵風味を有する発酵乳乳清発酵液を得る。例文帳に追加
This method for producing the fermented milk whey fermented solution having rich and excellent fermentation flavor comprises subjecting fermented milk whey obtained by removing curd from fermented milk to yeast fermentation. - 特許庁
濃厚かつ良好な発酵風味を有する発酵乳乳清発酵液の提供、および飲料、調味料への発酵風味付与剤としての利用。例文帳に追加
To provide a method for producing a fermented milk whey fermented solution having rich and excellent fermentation flavor and usable as an agent for imparting fermentation flavor to drink and seasoning. - 特許庁
また、発酵組成物は上記乳酸菌を発酵して得られた発酵組成物である。例文帳に追加
Fermented compositions are obtained by fermentation using the lactic acid bacterium. - 特許庁
容器内に収容された被発酵物の発酵終了を、発酵乳発酵装置の外観から容易に知ることができ、作業者による作業性を良好なものとさせ、また、被発酵物の発酵終了を報知することができる発酵乳発酵装置を簡易構造で実現し、発酵乳発酵装置の製造費用を低減させた発酵乳発酵装置を提供することを課題とする。例文帳に追加
To provide a fermentation device for fermented milk by the appearance of which completion of fermentation of an object to be fermented charged in a container can be easily recognized, and which enables improvement in workability of a worker, notifies the completion of the fermentation of the object to be fermented, and is implemented in a simple structure at reduced production costs. - 特許庁
豆乳に前記乳酸菌を添加し、発酵させることにより得られる乳酸発酵物及び乳酸発酵物含有飲食品。例文帳に追加
The lactic acid fermentation product and the food and drink comprising the lactic acid fermentation product are obtained by adding the lactic acid bacterium to soybean milk and subjecting the soybean milk to fermentation. - 特許庁
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |