例文 (6件) |
魚の骨抜きをするの部分一致の例文一覧と使い方
該当件数 : 6件
食べ慣れていない人でも骨等を気にすることなく食べることができる魚の骨抜き加工方法、及び骨抜き加工魚を提供する。例文帳に追加
To provide a processing method for fish by boning that enables persons unaccustomed to eating fish to easily eat fish without anxiety about bones and to provide boned processed fish. - 特許庁
本発明は、魚種の違いや食主の嗜好などの個別の要求に応ずることができる魚の骨抜き加工法を提供することを目的とする。例文帳に追加
To provide a method for fish bone extraction processing capable of meeting case-by-case demands including the difference in fish kind and eaters' liking. - 特許庁
刺身などの調理の際のめんどうな小魚の骨抜きを簡単にすばやくできる道具を提供する。例文帳に追加
To provide a tool for simply and quickly performing troublesome boning of small fishes in cooking sliced raw fish and the like. - 特許庁
本発明は、焼き魚,煮魚,揚魚,刺身にして調理する際に面倒な魚の肉間骨の骨抜き作業を、手作業で効果的に効率良く、しかも簡単に素早く肉間骨を抜くことができる操作性の容易な魚の骨抜具を提供すること。例文帳に追加
To provide a fish bone remover that performs a troublesome bone removal operation of bones in meat effectively and efficiently by a manual operation in cooking baked fish, boiled fish, fried fish or sliced raw fish and simply and quickly removes bones in meat in easy operability. - 特許庁
本装置は、機械式または電子機械式(機械式と電子式の複合)バージョンで設計することができ、死後硬直によって引き起こされる高い硬さレベルを含む、様々な硬さ状態を持つ魚の骨抜きを可能とする。例文帳に追加
To provide a fish-boning apparatus which is designed in a mechanical or electromechanical (mechanical and electronic) version, and bones fishes having various hard states including a high hard level caused by cadaveric rigidity, and also to provide a method therefor. - 特許庁
魚の干物単品11、好ましくは予め加熱調理を済ませた干物単品、より好ましくは予め骨を取り除いた骨抜き干物21を真空包装したワンパッケージ干物10,20を提供する。例文帳に追加
This one-package dried fish 10 or 20 is obtained by vacuum- packaging a single dried fish 11, preferably heated and cooked one, more preferably one 21 of which bone is removed in advance. - 特許庁
例文 (6件) |
Copyright © Japan Patent office. All Rights Reserved. |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |