HYPOALLERGENICを含む例文一覧と使い方
該当件数 : 11件
CONFECTIONERY USING HYPOALLERGENIC WHEAT FLOUR, AND METHOD FOR MAKING THE SAME例文帳に追加
低アレルゲン化処理された小麦粉を用いた菓子類及びその製造方法 - 特許庁
To provide hypoallergenic compositions for animal consumption.例文帳に追加
動物による消費のための低アレルギー性組成物を提供する。 - 特許庁
Production of hypoallergenic egg white, which is still researched, has become possible. 例文帳に追加
現在でも研究が進められている低アレルゲン性卵白の製造が可能になった。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
To provide a hypoallergenic immunogenic molecule derived from the Phl p 6 allergen.例文帳に追加
Phl p 6アレルゲンから誘導される低刺激性免疫原性分子を提供する。 - 特許庁
To provide confectionery using hypoallergenic wheat flour, made so as to have the same 'deliciousness' as that of ordinary confectionery while using the hypoallergenic wheat flour, and to provide a method for making the confectionery.例文帳に追加
低アレルゲン化小麦粉を使用した菓子類の開発における解決すべき課題は、低アレルゲン化処理された小麦粉を使用した菓子類が、通常の菓子類と同等の「美味しさ」を有する菓子類及びその製造方法である。 - 特許庁
If hypoallergenic eggs are turned into practical use, tamago kake gohan might be used as a food that remits the allergy. 例文帳に追加
低アレルゲン化卵が実用化されれば、アレルギーの寛解を導く食品として卵かけご飯を利用するようになる可能性はあるかもしれない。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
Although it depends on the degree, in the case that the symptom of the rice allergy is not serious, the patient may be able to eat pre-washed rice or hypoallergenic rice. 例文帳に追加
程度にもよるが、米アレルギーの症状が軽い場合、無洗米あるいは低アレルゲンをうたった米ならば摂取可能な場合がある。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
The invention further relates to the use of the hypoallergenic immunogenic molecule or molecule mixture in hyposensitization and diagnosis.例文帳に追加
さらに、減感作及び診断における低刺激性免疫原性分子又は分子混合物の使用を含む。 - 特許庁
The hypoallergenic immunogenic combination of molecules derived from the Phl p 6 allergen comprises: (i) a Phl p 6 molecule having an N-terminal deletion which makes the molecule at least substantially lack IgE binding capacity; and (ii) a Phl p 6 molecule having a C-terminal deletion which makes the molecule at least substantially lack IgE binding capacity, which two molecules together encompass the complete sequence of Phl p 6.例文帳に追加
また、(i)N末端が欠失することによりIgE結合能を少なくとも実質的に欠如しているPhl p 6分子、及び(ii)C末端が欠失することによりIgE結合能を少なくとも実質的に欠如しているPhl p 6分子を含み、かかる2つの分子が共同してPhl p 6の完全な配列を含む、Phl p 6アレルゲンから誘導される低刺激性免疫原性分子の組合せに関する。 - 特許庁
The confectionery is produced by using dough adjusted to ph 4.5 by adding citric acid to the hypoallergenic wheat flour batter, or further adding flavors to the citric acid-added batter, or alternatively, further adding a taste-improving agent to the flavors and citric acid-added batter.例文帳に追加
本発明は、低アレルゲン化小麦粉バッターにクエン酸を加えてpH4.5に調整した生地により製造された菓子類であり、また、低アレルゲン化小麦粉バッターにクエン酸を加えてpH4.5に調整し、フレーバーを加えた生地により製造された菓子類であり、また、低アレルゲン化小麦粉バッターにクエン酸を加えてpH4.5に調整し、フレーバーを加え、更に味質改良剤を処方した生地により製造された菓子類、並びにそれらの製造方法である。 - 特許庁
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