例文 (14件) |
whip creamの部分一致の例文一覧と使い方
該当件数 : 14件
WHIP CREAM例文帳に追加
ホイップクリーム - 特許庁
METHOD FOR CONTROLLING WHIP IN CREAM例文帳に追加
クリーム類のホイップ制御方法 - 特許庁
EMULSIFIER COMPOSITION FOR WHIP CREAM AND WHIP CREAM CONTAINING THE SAME例文帳に追加
ホイップクリーム用乳化剤組成物、及びこれを含むホイップクリーム - 特許庁
Whip cream at high speed until soft peaks form.例文帳に追加
やわらかな角ができるまで、高速でクリームを泡立てる。 - 旅行・ビジネス英会話翻訳例文
This whip cream contains pectin, more preferably pectin having degree of esterification of 30-50%.例文帳に追加
ホイップクリームにペクチンを含む。 - 特許庁
To provide an emulsifier composition for whip cream for improving overrun, creation properties and shape retainability of whipped cream, and to provide whip cream using the composition.例文帳に追加
ホイップドクリームのオーバーラン、造花性、保形性を向上させるホイップクレーム用乳化剤組成物及びこれを用いたホイップクリームを提供する。 - 特許庁
STORAGE DURATION IMPROVER FOR FOOD AND FLOUR PASTE, CUSTARD CREAM, OR WHIP CREAM USING THE SAME例文帳に追加
食品用日持ち向上剤及びそれを用いたフラワーペースト、カスタードクリーム或いはホイップクリーム - 特許庁
The content of the pectin is 0.25-1.0 wt.% based on the whip cream.例文帳に追加
より好ましくは、エステル化度が30〜50%のペクチンであり、ホイップクリームに対する含有量が、0.25〜1.0重量%である。 - 特許庁
To provide a fresh cream which has a rich flavor, improved storage stability-whip physical properties, and a long best-before date, and to provide a method for producing the same.例文帳に追加
風味豊かで保存安定性・ホイップ物性の改善された賞味期限の長いフレッシュクリーム、およびその製造方法を提供すること。 - 特許庁
As a result, since emulsification of the oil-in-water emulsion is stabilized and the emulsion keeps stable emulsified state without causing solidification or unemulsification even after passing through the delivery process, the emulsion can be used for food products such as cream for whip or reconstituted fresh cream or can widely be utilized in a food products field.例文帳に追加
本発明により乳化が安定化された水中油型乳化物は、流通工程を経た後も固化または解乳化せず、安定な乳化状態を維持しているので、ホイップ用クリーム、再構成生クリーム等の食品に使用したり、その他、広く食品分野で利用することができる。 - 特許庁
To provide an auxiliary-raw-material flotation type paper cup type automatic vending machine which floats an auxiliary raw material on a coffee drink so that the coffee drink and whip cream are properly mixed and tasted from the 1st sip of drinking.例文帳に追加
飲むとき一口目からコーヒー飲料とホイップクリームが適度に混じった味を味わうことのできる、コーヒー飲料上に補助原料を浮遊させた補助原料浮遊型のカップ式自動販売機を提供する。 - 特許庁
To obtain whip cream which prevents water separation after preservation in cold storage and after freezing and thawing, prevents difficulty in shape retention and has excellent form retention in decoration.例文帳に追加
冷蔵保存後や凍結解凍後における離水が防止され、また、ダレが防止されデコレーションした時の保型性も良好であるホイップクリームを提供する。 - 特許庁
例文 (14件) |
Tanaka Corpusのコンテンツは、特に明示されている場合を除いて、次のライセンスに従います: Creative Commons Attribution (CC-BY) 2.0 France. |
Copyright © Japan Patent office. All Rights Reserved. |
Copyright (c) 株式会社 高電社 All rights reserved. |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |