「魚の肉」を含む例文一覧(1038)

<前へ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 .... 20 21 次へ>
  • そのを冷凍してください。
    Please freeze the fish and meat.  - Tanaka Corpus
  • 練り製品のひとつ。
    It is one of the boiled fish-paste products.  - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
  • の三枚卸し包丁
    KITCHEN KNIFE FOR FILLETING FISH MEAT - 特許庁
  • フレーク及びその製法
    FISH FLAKE AND ITS PRODUCTION - 特許庁
  • 生食用の加工方法
    METHOD FOR PROCESSING EDIBLE RAW FISH MEAT - 特許庁
  • の三枚卸しハサミ
    SCISSORS FOR FILLETING FISH - 特許庁
  • サラミの製造方法
    METHOD FOR PRODUCING FISH MEAT SALAMI SAUSAGE - 特許庁
  • 冷凍ブロックの処理装置
    APPARATUS FOR PROCESSING FROZEN FISH MEAT BLOCK - 特許庁
  • 練り製品の製造方法
    METHOD FOR PRODUCING FISH FLESH PASTE PRODUCT - 特許庁
  • 赤身の変色防止方法
    METHOD FOR PREVENTING DISCOLORATION OF RED FISH MEAT - 特許庁
  • 入り食品の製造方法
    METHOD FOR PRODUCING FISH MEAT-CONTAINING FOOD - 特許庁
  • 練り製品の製造方法
    METHOD FOR PRODUCING FISH FLESH-PASTE PRODUCT - 特許庁
  • の劣化防止方法
    METHOD FOR PREVENTING DETERIORATION OF FISH MEAT - 特許庁
  • ソーセージの着色方法
    METHOD FOR COLORING FISH SAUSAGE - 特許庁
  • ハムの製造方法
    METHOD FOR MANUFACTURING FISH HAM - 特許庁
  • 類筋の水溶性抽出物
    WATER-SOLUBLE EXTRACT OF FISH MUSCLE - 特許庁
  • 猫はよりを好む。
    The cat prefers fish to meat. - Tatoeba例文
  • 類を除く食事
    a diet excluding all meat and fish  - 日本語WordNet
  • 猫は、よりを好む。
    The cat prefers fish to meat.  - Tanaka Corpus
  • サケ科の海洋または淡水魚の肉
    flesh of any of various marine or freshwater fish of the family Salmonidae  - 日本語WordNet
  • の切り身風の加工食品
    SLICED FISH-LIKE FISH-MEAT PROCESSED FOOD - 特許庁
  • 一 ハム及びソーセージの関係法令及び規格基準
    1. Related laws and regulations and standards and criteria concerning fish meat ham and fish meat sausage  - 日本法令外国語訳データベースシステム
  • 赤身の色調保持方法及び生食用赤身
    METHOD FOR MAINTAINING COLOR TONE OF RED FISH MEAT, AND RED FISH MEAT TO BE EATEN RAW - 特許庁
  • すり身製品の製造方法及びすり身製品用改良剤
    METHOD FOR PRODUCING FISH PASTE PRODUCT, AND IMPROVER FOR FISH PASTE PRODUCT - 特許庁
  • の練りは冷凍落し身を用いるのが好ましい。
    The fish paste preferably uses frozen picked fish meat. - 特許庁
  • およびこれらの加工品の鮮度保持剤
    AGENT FOR HOLDING FRESHNESS OF MEAT, FISH AND THEIR PROCESSED PRODUCT - 特許庁
  • や食動物の腰部や肋骨間にある
    a piece of edible fish or meat from which the bones have been removed, called fillet  - EDR日英対訳辞書
  • や食の乾燥装置及び乾燥方法
    APPARATUS AND METHOD FOR DRYING FISH MEAT OR MEAT - 特許庁
  • 凍結介類又は凍結食類の処理方法
    METHOD FOR TREATING FROZEN FISH AND SHELLFISH MEAT OR FROZEN MEAT - 特許庁
  • またはブロックの分別方法
    METHOD FOR ASSORTING LIVESTOCK MEAT OR FISH MEAT BLOCK - 特許庁
  • または加工食品の製造方法
    METHOD FOR PRODUCING MEAT OR FISH PROCESSED FOOD - 特許庁
  • シートの加熱処理装置
    APPARATUS FOR CARRYING OUT HEATING TREATMENT OF THIN FISH MEAT SHEET - 特許庁
  • ・畜・野菜加工廃棄物の処理方法
    METHOD FOR TREATMENT OF WASTE OF FISH/MEAT/VEGETABLE PROCESSING - 特許庁
  • 醤という,などを塩漬けした食べ物
    a food called salted chopped meat  - EDR日英対訳辞書
  • や畜などの食に含まれる水分の短時間脱水方法
    METHOD FOR REMOVING WATER CONTAINED IN MEAT SUCH AS FISH MEAT OR LIVESTOCK MEAT IN SHORT TIME - 特許庁
  • 、特にマグロの加工品に粒子の懸濁液を注入する方法
    INJECTION OF FISH MEAT PARTICLE SUSPENSION INTO PROCESSED PRODUCT OF FISH MEAT ESPECIALLY TUNA MEAT - 特許庁
  • のすり身若しくは落とし身又はその両方を荒擂りし、このに塩分を加えて前記に対して2%(重量)未満の塩分濃度下の荒擂りとし、この低塩分の荒擂りとほぐし身状のとを混合し、加熱する練り製品の製造方法。
    This method for producing the fish flesh paste product comprises grinding the paste of or low quality fish flesh roughly, adding salt content to the fish meat to make the roughly ground fish flesh containing <2 wt.% salt concentration based on the fish flesh, mixing the low salt content-roughly ground fish flesh with loosened state fish flesh and heating. - 特許庁
  • まれに鬆も存在するが、豚と牛から作った鬆がより普及している。
    In rare cases, rou sing made from fish meat is available but that made from pork and beef is more common.  - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
  • 十六 ねり製品製造業(ハム、ソーセージ、鯨ベーコンその他これらに類するものを製造する営業を含む。)
    (xvi) Fish jelly product producing businesses (including businesses for producing fish meat ham, fish meat sausage, whale meat bacon, and the like);  - 日本法令外国語訳データベースシステム
  • の形態を変えることなくアンモニアなどの不快臭を除去するの改質方法および改質の提供。
    To provide a method for modifying fish meat by removing an unpleasant smell of ammonia or the like without changing the form of fish meat. - 特許庁
  • これらのさんご礁のはより大型のに食べられる。
    These reef fish are eaten by larger carnivorous fish. - 旅行・ビジネス英会話翻訳例文
  • 温かい海(特にハワイ)に見られる海水の脂肪分の少ない
    the lean flesh of a saltwater fish found in warm waters (especially in Hawaii)  - 日本語WordNet
  • 本発明は、片11と、片11の周囲を覆う衣材12と、を備えた調理用片10である。
    This fish meat piece 10 for cooking is equipped with a fish meat piece 11 and a coating material 12 for covering the fish meat piece 11. - 特許庁
  • 得られた無菌を密封したまま24〜30℃で3〜7日間保存してを熟成させる無菌の保存方法。
    The obtained sterile fish meat is matured by keeping at 24-30°C for 3-7 days as hermetically sealed state. - 特許庁
  • をつなぎとした卵入り成形品およびその製造方法
    ROE-CONTAINING MOLDED FOOD USING FISH MEAT AS BINDER AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁
  • を塩水好ましくは海洋深層水中の加圧下において保持するの改質方法。
    The fish meat is held in saline water or preferably ocean deep layer water under pressure. - 特許庁
  • 上記のハンバーグ及びメンチカツは、加熱処理されたものであることが好ましい。
    The hamburger steak of fish meat and the fried meat cake of fish meat have been preferably heated. - 特許庁
  • 骨入りペーストの製造方法及び骨入りペーストを用いた加工食品の製造方法
    METHOD FOR PRODUCING BONE-CONTAINING FISH MEAT PASTE, AND METHOD FOR PRODUCING PROCESSED FOOD USING THE PASTE - 特許庁
  • ねり製品の熟成方法及び熟成ねり製品の製造方法
    METHOD FOR AGING FISH MEAT PASTE PRODUCT AND METHOD FOR PRODUCING AGED FISH MEAT PASTE PRODUCT - 特許庁
  • 当該製造方法で得られる、の生臭みが低減された皮付き加工食品。
    The fish processed food with skin decreased in fishy smell of fish is obtained by the method. - 特許庁
<前へ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 .... 20 21 次へ>

例文データの著作権について