「魚の肉」を含む例文一覧(1037)

<前へ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 .... 20 21 次へ>
  • 細長い体に対の鰭を持つ空気を吸う
    air-breathing fish having an elongated body and fleshy paired fins  - 日本語WordNet
  • と卵が価値のある大型原始
    large primitive fishes valued for their flesh and roe  - 日本語WordNet
  • マリネにされた野菜とまたはの皿
    a dish of marinated vegetables and meat or fish  - 日本語WordNet
  • 、または野菜ストックの薄いスープ
    a thin soup of meat or fish or vegetable stock  - 日本語WordNet
  • 主に淡水でとれる食用魚の肉
    flesh of any of several primarily freshwater game and food fishes  - 日本語WordNet
  • 大西洋北部沿岸産の、がピンクで脂っぽい
    fatty pink flesh of fish from northern coastal Atlantic  - 日本語WordNet
  • 塩を使って、または、ほかの食品を保存する人
    someone who uses salt to preserve meat or fish or other foods  - 日本語WordNet
  • を用いた関西風のみそ汁
    a 'miso' soup, of 'Kansai' style, that contains fish  - EDR日英対訳辞書
  • 白身のをすりつぶして加工した食品
    the processed food of mashed white fish meat  - EDR日英対訳辞書
  • 血合いという,の黒ずんだ部分
    the dark red meat found on some fish  - EDR日英対訳辞書
  • 精進の期間前にを食べておくこと
    (in Buddhism) an act of eating meat and fish in preparation for the period of purification  - EDR日英対訳辞書
  • 類や介類を使わない飯のおかず
    the side dishes which accompany a meal  - EDR日英対訳辞書
  • などの表面につけた焼き色
    the toasted color appearing on meat or fish  - EDR日英対訳辞書
  • マグロなどのをサラダ油漬けにした缶詰食品
    a fish that is canned with salad oil  - EDR日英対訳辞書
  • 一匹を何切れかに切った魚の肉
    a piece of fish meat that is edible - EDR日英対訳辞書
  • マリネという油漬けにしたの料理
    a meat or fish dish prepared in a marinade  - EDR日英対訳辞書
  • フィッシュボールという,の揚げ団子
    a fried dumpling of fish meat, called fish ball  - EDR日英対訳辞書
  • そのを冷凍しておいてください
    Please freeze the fish and meat. - Eゲイト英和辞典
  • 私はよりもの方が断然いい。
    I prefer meat to fish any day.  - Tanaka Corpus
  • 私の父は昔、を売る店を持っていた。
    My father used to own a store dealing in meat and fish.  - Tanaka Corpus
  • ではどちらの方がすきですか。
    Which do you like better, chicken or fish?  - Tanaka Corpus
  • その店ではを商っている。
    At that store they deal in fish and meat.  - Tanaka Corpus
  • あの店では、を売っている。
    At that store, they deal in fish and meat.  - Tanaka Corpus
  • 日本の田麩はを使うことが多い。
    In Japan fish meat is often used to make Denbu.  - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
  • 大名切り の身を大雑把に大きく切ること。
    Daimyogiri - Cutting meat or fish into rough chunks.  - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
  • 新タイプのちくわやソーセージ
    New Types of Chikuwa and Fish Sausages  - 浜島書店 Catch a Wave
  • 人々は,以前は地元の屋さんでサメを買っていた。
    People used to buy shark meat from local fish dealers.  - 浜島書店 Catch a Wave
  • 類、類の滅菌加工方法及び滅菌加工装置
    STERILIZATION OF FISHES AND MEATS AND SYSTEM THEREFOR - 特許庁
  • の褐変防止剤および褐変防止方法
    BROWNING INHIBITOR FOR FISH, AND BROWNING INHIBITING METHOD FOR FISH - 特許庁
  • 緑藻入りねり製品及びその製造方法
    GREEN ALGAE-CONTAINING FISH MEAT PASTE PRODUCT AND ITS PRODUCTION - 特許庁
  • を分離するための装置と方法
    APPARATUS AND METHOD FOR SEPARATING FISH FLESH - 特許庁
  • ミオグロビン含有生食用赤身の加工食品
    PROCESSED FOOD OF MYOGLOBIN-CONTAINING LEAN FISH MEAT FOR RAW DIET - 特許庁
  • 生風味を有する練り製品の製造方法
    METHOD FOR PREPARING FISH MEAT PASTE PRODUCT HAVING RAW TASTE - 特許庁
  • 養殖の筋負担軽減化方法
    METHOD FOR REDUCING BURDEN ON MUSCLE OF CULTURED FISH - 特許庁
  • プリクック赤味ステーキの製造方法
    METHOD FOR PRODUCING PRE-COOK LEAN FISH MEAT STEAK - 特許庁
  • 類の制菌加工方法及び制菌加工装置
    METHOD AND APPARATUS FOR BACTERIOSTATIC TREATMENT OF FISH AND MEAT - 特許庁
  • ウィンナーソーセージの製造方法
    METHOD FOR PRODUCING FISH WIENER SAUSAGE - 特許庁
  • ねり製品及びその製造方法
    FISH MEAT PASTE PRODUCT AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁
  • 介類の塊粒状再構成製品
    MASSIVE OR GRANULAR RECONSTRUCTED MEAT PRODUCT - 特許庁
  • 切込み付き練り製品およびその製造方法
    FISH MEAT PASTE PRODUCT WITH INCISION AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁
  • 冷凍フィレー及びその品質改良方法
    FROZEN FISH MEAT FILLET AND METHOD FOR IMPROVING QUALITY THEREOF - 特許庁
  • 錬り製品およびその製造方法
    FISH PASTE PRODUCT AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁
  • フレーク及びその製造方法
    FISH MEAT FLAKE AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁
  • 新規練製品およびその製造方法
    NEW FISH-PASTE PRODUCT AND ITS MANUFACTURING METHOD - 特許庁
  • ATPを保持した微細化およびその製造法
    ATP-HOLDING MICRONIZED FISH, AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁
  • カニ脚様製品の製造方法
    METHOD FOR PRODUCING CRAB LEG-LIKE FISH MEAT PRODUCT - 特許庁
  • 練り製品およびその製造方法
    FISH-PASTE PRODUCT AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁
  • 練り製品及びその製造方法
    FISH PUDDING PRODUCT AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁
  • 練り製品及びその製造方法
    FISH MEAT PASTE PRODUCT AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁
  • ウィンナーソーセージ及びその製造方法
    FISH VIENNA SAUSAGE AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁
<前へ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 .... 20 21 次へ>

例文データの著作権について