ブラウザの設定でJava Scriptの使用を有効にしてご利用ください。
英語例文
通常ウィンドウ
例文
「魚の肉」を含む例文一覧(1037)
<前へ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
...
.
20
21
次へ>
細長い体に対の
肉
鰭を持つ空気を吸う
魚
air-breathing fish having an elongated body and fleshy paired fins
- 日本語WordNet
肉
と卵が価値のある大型原始
魚
large primitive fishes valued for their flesh and roe
- 日本語WordNet
マリネにされた野菜と
肉
または
魚
の皿
a dish of marinated vegetables and meat or fish
- 日本語WordNet
肉
、
魚
、または野菜ストックの薄いスープ
a thin soup of meat or fish or vegetable stock
- 日本語WordNet
主に淡水でとれる食用
魚の肉
flesh of any of several primarily freshwater game and food fishes
- 日本語WordNet
大西洋北部沿岸産の、
肉
がピンクで脂っぽい
魚
fatty pink flesh of fish from northern coastal Atlantic
- 日本語WordNet
塩を使って
肉
、
魚
、または、ほかの食品を保存する人
someone who uses salt to preserve meat or fish or other foods
- 日本語WordNet
魚
肉
を用いた関西風のみそ汁
a 'miso' soup, of 'Kansai' style, that contains fish
- EDR日英対訳辞書
白身の
魚
肉
をすりつぶして加工した食品
the processed food of mashed white fish meat
- EDR日英対訳辞書
血合いという,
魚
肉
の黒ずんだ部分
the dark red meat found on some fish
- EDR日英対訳辞書
精進の期間前に
肉
や
魚
を食べておくこと
(in Buddhism) an act of eating meat and fish in preparation for the period of purification
- EDR日英対訳辞書
肉
類や
魚
介類を使わない飯のおかず
the side dishes which accompany a meal
- EDR日英対訳辞書
肉
や
魚
などの表面につけた焼き色
the toasted color appearing on meat or fish
- EDR日英対訳辞書
マグロなどの
魚
肉
をサラダ油漬けにした缶詰食品
a fish that is canned with salad oil
- EDR日英対訳辞書
一匹を何切れかに切った
魚の肉
a piece of fish meat that is edible
- EDR日英対訳辞書
マリネという油漬けにした
魚
肉
の料理
a meat or fish dish prepared in a marinade
- EDR日英対訳辞書
フィッシュボールという,
魚
肉
の揚げ団子
a fried dumpling of fish meat, called fish ball
- EDR日英対訳辞書
その
魚
と
肉
を冷凍しておいてください
Please freeze the fish and meat.
- Eゲイト英和辞典
私は
魚
よりも
肉
の方が断然いい。
I prefer meat to fish any day.
- Tanaka Corpus
私の父は昔、
肉
と
魚
を売る店を持っていた。
My father used to own a store dealing in meat and fish.
- Tanaka Corpus
鶏
肉
と
魚
ではどちらの方がすきですか。
Which do you like better, chicken or fish?
- Tanaka Corpus
その店では
魚
と
肉
を商っている。
At that store they deal in fish and meat.
- Tanaka Corpus
あの店では、
魚
と
肉
を売っている。
At that store, they deal in fish and meat.
- Tanaka Corpus
日本の田麩は
魚
肉
を使うことが多い。
In Japan fish meat is often used to make Denbu.
- Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
大名切り
魚
や
肉
の身を大雑把に大きく切ること。
Daimyogiri - Cutting meat or fish into rough chunks.
- Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
新タイプのちくわや
魚
肉
ソーセージ
New Types of Chikuwa and Fish Sausages
- 浜島書店 Catch a Wave
人々は,以前は地元の
魚
屋さんでサメ
肉
を買っていた。
People used to buy shark meat from local fish dealers.
- 浜島書店 Catch a Wave
魚
類、
肉
類の滅菌加工方法及び滅菌加工装置
STERILIZATION OF FISHES AND MEATS AND SYSTEM THEREFOR
- 特許庁
魚
肉
の褐変防止剤および褐変防止方法
BROWNING INHIBITOR FOR FISH, AND BROWNING INHIBITING METHOD FOR FISH
- 特許庁
緑藻入り
魚
肉
ねり製品及びその製造方法
GREEN ALGAE-CONTAINING FISH MEAT PASTE PRODUCT AND ITS PRODUCTION
- 特許庁
魚
肉
を分離するための装置と方法
APPARATUS AND METHOD FOR SEPARATING FISH FLESH
- 特許庁
ミオグロビン含有生食用赤身
魚
肉
の加工食品
PROCESSED FOOD OF MYOGLOBIN-CONTAINING LEAN FISH MEAT FOR RAW DIET
- 特許庁
生風味を有する
魚
肉
練り製品の製造方法
METHOD FOR PREPARING FISH MEAT PASTE PRODUCT HAVING RAW TASTE
- 特許庁
養殖
魚
の筋
肉
負担軽減化方法
METHOD FOR REDUCING BURDEN ON MUSCLE OF CULTURED FISH
- 特許庁
プリクック赤味
魚
肉
ステーキの製造方法
METHOD FOR PRODUCING PRE-COOK LEAN FISH MEAT STEAK
- 特許庁
魚
、
肉
類の制菌加工方法及び制菌加工装置
METHOD AND APPARATUS FOR BACTERIOSTATIC TREATMENT OF FISH AND MEAT
- 特許庁
魚
肉
ウィンナーソーセージの製造方法
METHOD FOR PRODUCING FISH WIENER SAUSAGE
- 特許庁
魚
肉
ねり製品及びその製造方法
FISH MEAT PASTE PRODUCT AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME
- 特許庁
魚
介類の塊粒状再構成
肉
製品
MASSIVE OR GRANULAR RECONSTRUCTED MEAT PRODUCT
- 特許庁
切込み付き
魚
肉
練り製品およびその製造方法
FISH MEAT PASTE PRODUCT WITH INCISION AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME
- 特許庁
冷凍
魚
肉
フィレー及びその品質改良方法
FROZEN FISH MEAT FILLET AND METHOD FOR IMPROVING QUALITY THEREOF
- 特許庁
魚
肉
錬り製品およびその製造方法
FISH PASTE PRODUCT AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME
- 特許庁
魚
肉
フレーク及びその製造方法
FISH MEAT FLAKE AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME
- 特許庁
新規
魚
肉
練製品およびその製造方法
NEW FISH-PASTE PRODUCT AND ITS MANUFACTURING METHOD
- 特許庁
ATPを保持した微細化
魚
肉
およびその製造法
ATP-HOLDING MICRONIZED FISH, AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME
- 特許庁
カニ脚様
魚
肉
製品の製造方法
METHOD FOR PRODUCING CRAB LEG-LIKE FISH MEAT PRODUCT
- 特許庁
魚
肉
練り製品およびその製造方法
FISH-PASTE PRODUCT AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME
- 特許庁
魚
肉
練り製品及びその製造方法
FISH PUDDING PRODUCT AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME
- 特許庁
魚
肉
練り製品及びその製造方法
FISH MEAT PASTE PRODUCT AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME
- 特許庁
魚
肉
ウィンナーソーセージ及びその製造方法
FISH VIENNA SAUSAGE AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME
- 特許庁
<前へ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
...
.
20
21
次へ>
例文データの著作権について
Copyright © National Institute of Information and Communications Technology. All Rights Reserved.
TANAKA Corpus
Tanaka Corpusのコンテンツは、特に明示されている場合を除いて、次のライセンスに従います:
Creative Commons Attribution (CC-BY) 2.0 France.
Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
本サービスで使用している「
Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
」はWikipediaの日本語文を独立行政法人情報通信研究機構が英訳したものを、Creative Comons Attribution-Share-Alike License 3.0による利用許諾のもと使用しております。詳細は
http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/
および
http://alaginrc.nict.go.jp/WikiCorpus/
をご覧下さい。
Copyright © Benesse Holdings, Inc. All rights reserved.
特許庁
Copyright © Japan Patent office. All Rights Reserved.
Copyright © 1995-2024 Hamajima Shoten, Publishers. All rights reserved.
日本語ワードネット
1.1版 (C) 情報通信研究機構, 2009-2024
License
. All rights reserved.
WordNet 3.0 Copyright 2006 by Princeton University. All rights reserved.
License
ログイン
※半角英数字、6文字以上、32文字以内で入力してください
ログイン
パスワードを忘れた方はこちらから
別サービスのアカウントで登録・ログイン
アカウントをお持ちでない方
新規会員登録(無料)
non-member
魚の肉