「魚の肉」を含む例文一覧(1037)

<前へ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 .... 20 21 次へ>
  • を用いて同様の調理をしたものは「鱠」、また「膾」ともいった。
    The dishes which were cooked similarly by using a fish meat were called 'namasu (鱠, 魚膾).'  - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
  • 動物か大きい魚の肉の部分から切られた1切れの
    a slice of meat cut from the fleshy part of an animal or large fish  - 日本語WordNet
  • そぼろは、ブタやニワトリの挽やエビをゆでてほぐしたもの。
    Soboro is the soy-simmered, fine-crumb ground meat using pork, chicken, fish or shrimp.  - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
  • 類の体色・質改善剤及び体色・質の改善方法
    FISH BODY COLOR-MEAT QUALITY-IMPROVING AGENT AND METHOD FOR IMPROVING BODY COLOR-MEAT QUALITY - 特許庁
  • 上記の色改善方法により飼育されたサケおよびサケの
    Salmon which is bred by the method for improving flesh color, and salmon fish meat are each provided. - 特許庁
  • ソーセージに似た味のソーセージも発表されている。
    Fish sausages that taste like pork sausages have also been introduced.  - 浜島書店 Catch a Wave
  • トランスグルタミナーゼダイズ及び製品及びその類似物
    TRANSGLUTAMINASE SOYBEAN FISH FLESH AND MEAT PRODUCT, AND ANALOGUE OF THE SAME - 特許庁
  • 咀嚼困難者用固形状・畜食品の製造方法
    PREPARATION METHOD OF SOLID FISH/MEAT FOOD FOR PERSON WITH DIFFICULTY IN MASTICATION - 特許庁
  • スナック風・畜加工品及びその製造方法
    SNACK-LIKE PROCESSED FISH OR MEAT PRODUCT AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁
  • 加工品および食加工品並びにそれらの製造方法
    PROCESSED FISH PRODUCT, PROCESSED MEAT PRODUCT AND THEIR PRODUCTION PROCESS - 特許庁
  • またはのメト化率測定方法および品質評価方法
    METMYOGLOBIN RATIO MEASURING METHOD FOR MEAT OR FISH, AND QUALITY EVALUATING METHOD - 特許庁
  • 大西洋産の重さが2ポンド以内のタラの幼魚の肉
    flesh of young Atlantic cod weighing up to 2 pounds  - 日本語WordNet
  • の腹のの薄い部分の切り身
    a slice of meat from the thin part of a fish near its head  - EDR日英対訳辞書
  • 通常の畜又は加工食品と比較しても遜色ない食感を有する畜又は加工食品であって、カロリーが低減された畜又は加工食品を提供する。
    To provide an animal meat or fish meat processed food having palate feeling inferior by no means to that of an ordinal animal meat or fish meat processed food, and reduced in calorie. - 特許庁
  • ハタ科の淡水の脂肪の少ない
    the lean flesh of a saltwater fish of the family Serranidae  - 日本語WordNet
  • タラと同様のの脂肪分のない
    the lean flesh of a fish similar to cod  - 日本語WordNet
  • 介のを生のまま細切りにして酢につけたもの
    a dish of raw fish cut into fine strips and soaked in vinegar  - EDR日英対訳辞書
  • 生ののにおいのすること
    the state or quality of smelling of raw fish or meat  - EDR日英対訳辞書
  • 生ののにおいのする程度
    the degree to which something smells of raw fish or meat  - EDR日英対訳辞書
  • などの小骨の多さの程度
    the degree to which fish or meat has small bones  - EDR日英対訳辞書
  • その店は,野菜やその他の食品を売っている
    The shop sells meat, fish, vegetables and other foods. - Eゲイト英和辞典
  • や鳥のなどの焼いた物
    the meat of fish, chicken or other edibles that have been grilled  - EDR日英対訳辞書
  • まな板に乗せたの下側の
    of a fish on a chopping board, the meat on the side on which the fish is lying  - EDR日英対訳辞書
  • 付け板という,類の練り物を蒸すための板
    a wooden board used for steaming meat or fish paste, called 'tsuke-ita'  - EDR日英対訳辞書
  • 背骨の少なくても一部を含むまたはの切り身
    cut of meat or fish including at least part of the backbone  - 日本語WordNet
  • タイ科、シマガツオ科の海水魚の肉
    flesh of any of various saltwater fishes of the family Sparidae or the family Bramidae  - 日本語WordNet
  • 北米またはヨーロッパの様々な淡水魚の肉
    flesh of various freshwater fishes of North America or of Europe  - 日本語WordNet
  • ヨーロッパ大西洋の海でとれるタラに似た魚の肉
    flesh of a cod-like fish of the Atlantic waters of Europe  - 日本語WordNet
  • しばしば飼育されるの脂肪の少ない
    the lean flesh of a fish that is often farmed  - 日本語WordNet
  • 米国南部の鱗がない食物魚の肉
    flesh of scaleless food fish of the southern United States  - 日本語WordNet
  • 重要な北大西洋食用の脂肪の少ない白い
    lean white flesh of important North Atlantic food fish  - 日本語WordNet
  • のすったものを丸めて,汁でゆでた食品
    food made of fish meat that is boiled and shaped in a ball  - EDR日英対訳辞書
  • 杉板の上でをのせて焼く料理
    a type of food made by grilling fish over cedar logs  - EDR日英対訳辞書
  • の臭気を除去するための方法
    METHOD FOR ELIMINATING SMELL FROM FISH MEAT - 特許庁
  • の調味食品とその製造方法
    SEASONED FISH MEAT FOOD PRODUCT AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁
  • 無菌の製造方法及びその保存方法
    METHOD FOR PRODUCING STERILE FISH MEAT AND METHOD FOR PRESERVING THE SAME - 特許庁
  • とコンニャクの練り製品の品質改良方法
    METHOD FOR IMPROVING QUALITY OF FISH-PASTE PRODUCT COMPRISING FISH MEAT AND KONJAK - 特許庁
  • カツオやマグロなどのの,背と腹のあいだにある赤黒い部分
    the black-red portion of bonito or bluefin meat located between the back and the stomach  - EDR日英対訳辞書
  • 刃物で・獣のを解体する
    to cut and divide fish or animal with cutlery  - EDR日英対訳辞書
  • 精進物という,を除いた食べ物
    an eating habit called vegetarian diet  - EDR日英対訳辞書
  • あなたが望むならのかわりにを食べてもいいですよ
    If you wish, you can have fish instead of meat. - Eゲイト英和辞典
  • 練り干物及びその製造方法
    DRIED FISH MEAT PASTE AND ITS PRODUCTION - 特許庁
  • の死後硬直前状態のから得られるであってATPが残存する血合を含む該を、−30℃以下の温度で急速凍結を行い、冷凍保存及び流通中での血合の褐変を抑制する。
    The method for suppressing browning dark muscles during freezing and distributing is carried out by rapidly freezing fish meat obtained from a pre-rigor fish and containing the dark muscles in which an ATP remains, at a temperature of -30°C or less. - 特許庁
  • 金曜日(精進日)に(の代わりに)を食べる.
    eat fish on Fridays  - 研究社 新英和中辞典
  • いろいろの焼き[]を取り合わせた料理.
    a mixed grill  - 研究社 新英和中辞典
  • 私はよりもの方が断然いい。
    I prefer meat to fish any day. - Tatoeba例文
  • 私の父は昔、を売る店を持っていた。
    My father used to own a store dealing in meat and fish. - Tatoeba例文
  • その店ではを商っている。
    At that store, they deal in fish and meat. - Tatoeba例文
  • ではどちらの方がすきですか。
    Which do you like better, chicken or fish? - Tatoeba例文
  • あの店では、を売っている。
    At that store, they deal in fish and meat. - Tatoeba例文
<前へ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 .... 20 21 次へ>

例文データの著作権について