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小麦蛋白質の英語
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英訳・英語 wheat protein
「小麦蛋白質」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 54件
低アレルゲン化小麦蛋白質およびその製造法例文帳に追加
ALLERGEN-REDUCED WHEAT PROTEIN AND ITS PRODUCTION - 特許庁
小麦粉80質量%以上及び残余が該小麦粉由来の蛋白質画分及び該小麦粉由来の澱粉画分からなる小麦粉組成物である。例文帳に追加
The wheat flour composition comprises ≥80 mass% of wheat flour, and remainder comprising protein fractions derived from the wheat flour and starch fractions derived from the wheat flour. - 特許庁
卵白、魚肉蛋白質、大豆蛋白質、分離大豆蛋白質、濃縮大豆蛋白質、大豆蛋白質分解物、小麦蛋白質(グルテン)等の動物性又は植物性蛋白質とキトサンを、メイラード反応により結合させた蛋白質−キトサン複合体。例文帳に追加
The protein-chitosan complex is obtained by bonding an animal or vegetable protein such as albumen, fish protein, soybean protein, separated soybean protein, concentrated soybean protein, degradation product of the soybean protein and wheat protein (gluten) to the chitosan by a Maillard reaction. - 特許庁
抗小麦由来非特異的脂質輸送蛋白質モノクローナル抗体。例文帳に追加
MONOCLONAL ANTIBODY TO WHEAT-DERIVED NONSPECIFIC LIPID TRANSPORT PROTEIN - 特許庁
前記動物蛋白質が魚介類エキスであり、前記植物蛋白質が大豆、小麦、トウモロコシのいずれかの蛋白質が好ましい。例文帳に追加
It is preferable that the animal protein is fish and shellfish extract, and the vegetable protein is either protein of soybean, wheat, or corn. - 特許庁
小麦蛋白質にプロテアーゼを限定的に作用させて得られる食品素材例文帳に追加
FOOD MATERIAL OBTAINED BY RESTRICTIVELY MAKING PROTEASE ACT ON WHEAT PROTEIN - 特許庁
加熱殺菌麺の原料小麦粉として、普通小麦由来の蛋白質含量が、従来の麺類用小麦粉の蛋白質含量よりも高くなるように配合された小麦粉を使用する。例文帳に追加
The method for producing heat-sterilized noodle comprises using raw material wheat flour for the heat-sterilized noodle using wheat flour blended so that the content of protein derived from ordinary wheat becomes higher than that of conventional wheat flour for noodles. - 特許庁
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「小麦蛋白質」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 54件
また、小麦粉80質量%以上及び残余が該小麦粉由来の蛋白質画分及び該小麦粉由来の澱粉画分からなる小麦粉組成物を使用することを特徴とする小麦粉の製麺性評価方法である。例文帳に追加
The method for evaluating noodle-making property of the wheat flour comprises using the wheat flour composition. - 特許庁
麺類は小麦粉以外に植物蛋白質及び/又は動物性蛋白質を含み、pHは7.5以上であり、水分活性値が0.96以下である。例文帳に追加
The noodles contain a vegetable protein and/or an animal protein other than wheat flour and have pH ≥7.5 and ≤0.96 value of water activity. - 特許庁
好ましくは、前記高蛋白軟質小麦粉を、前記小麦粉100質量部に対し0.2〜30質量部含有させる。例文帳に追加
Preferably, the high-protein soft wheat flour contains 0.2-30 pts.mass based on 100 pts.mass of the wheat flour. - 特許庁
あるいは、上記超強力粉の代わりに、該小麦粉として小麦蛋白質量が13質量%から13.5質量%の強力粉を添加する。例文帳に追加
In another embodiment, strong flour having 13-13.5 mass% wheat protein content is added as the flour instead of the extra strong flour. - 特許庁
小麦由来蛋白質を成分とする小腸糖吸収率低下剤及び腸内細菌活性化剤例文帳に追加
AGENT FOR LOWERING SUGAR ABSORPTION RATE IN SMALL INTESTINE AND ENTERIC BACTERIA ACTIVATING AGENT CONTAINING WHEAT-ORIGINATED PROTEIN - 特許庁
更に、前記高蛋白質粉粒体が、卵白粉及び/又は小麦グルテンであることが好ましい。例文帳に追加
The above granules having high protein content is preferably albumen powder and/or wheat gluten. - 特許庁
小麦蛋白質にプロテアーゼを加水分解度が15%以下の範囲で限定的に作用させる。例文帳に追加
This food material is obtained by restrictively making protease act on wheat protein in a range of a hydrolysis degree of ≤15%. - 特許庁
0.1〜0.4g/cm^3のかさ比重の小麦蛋白質粉末を添加して加工製品を製造する。例文帳に追加
A wheat protein powder having 0.1-0.4 g/cm3 bulk specific density is added to the product when producing the wheat-processed product. - 特許庁
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