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非澱粉の英語
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英訳・英語 non‐starch
「非澱粉」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 44件
水性接着剤組成物は、非糊化澱粉および/または膨潤澱粉から構成され、豆澱粉と穀物澱粉および/または塊茎澱粉の比が30:70〜90:10であるような、豆澱粉と穀物澱粉および/または塊茎澱粉の混合物を必須に含むことを特徴とする。例文帳に追加
This aqueous adhesive composition is composed of non-gelatinized starch and/or swelling starch, wherein the composition contains a mixture of legume starch and cereal starch and/or tuber starch as an essential component in such a manner that a ratio of the legume starch to the cereal starch and/or the tuber starch is 30:70 to 90:10. - 特許庁
低アレルゲン化小麦粉にα化澱粉および非α化澱粉を配合して用いた焼き菓子。例文帳に追加
This baked confectionary is provided by using lower allergenic wheat flour blended with α starch (pregelatinized starch) and non α starch. - 特許庁
0.8:1から8:1の重量比の安定化かつ反応抑制された非高アミロース澱粉および酵素的に脱分岐されたもち澱粉から本質的になる混合物であって、両方の澱粉がもちトウモロコシ澱粉である混合物または、前記非高アミロース澱粉がタピオカ澱粉である混合物。例文帳に追加
The present invention relates to a blend consisting essentially of a stabilized and reaction-inhibited non-high amylose starch and an enzymatically debranched waxy starch at a weight ratio of 0.8:1 to 8:1, wherein both starches are waxy corn starch. - 特許庁
麦澱粉原料は、大麦、小麦等であり、麦澱粉原料以外に用いる澱粉原料である非麦澱粉原料は、液糖、コーンスターチ等である。例文帳に追加
The wheat starch raw material is the one of barley, wheat or the like, and the non-wheat starch raw material which is a starch raw material except the wheat starch raw material is liquid sugar, corn starch or the like. - 特許庁
低アレルゲン化小麦粉を用いた焼き菓子の製造方法において、α化澱粉および非α化澱粉を配合することを特徴とする方法。例文帳に追加
In a method for producing the baked confectionary using lower allergenic wheat flour, α starch and non α starch are specifically blended. - 特許庁
澱粉は好ましくはゲル形成性、非分解、アミロース含有分散澱粉またはゲル形成性、非分解、化学的に架橋もしくは物理的に阻害されたアミロペクチン分散澱粉である。例文帳に追加
Wherein the starch is a gel forming, non-degraded, amylose containing dispersed starch, or a gel forming, non-degraded, chemically crosslinked or physically inhibited amylopectin dispersed starch. - 特許庁
水中で低粘度をもち、かつ調理時に堅牢なゲルを形成することのできる、タンパク質-澱粉組成物であって、タンパク物質および澱粉物質を含み、該タンパク物質と該澱粉物質とが、複合化されており、かつ該澱粉物質が実質的に非-ゲル化状態にあることを特徴とする。例文帳に追加
This protein/starch composition having a low viscosity in water and capable of forming a firm gel when cooling, comprising a protein and a starch material, where the protein and the starch are complexed and the starch is in a substantially non-gel state. - 特許庁
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「非澱粉」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 44件
澱粉類4〜12質量%、油脂8〜20質量%、及び糖類5〜45質量%を含有し、該澱粉類が、ワキシースターチ由来の糊化膨潤抑制澱粉及び非ワキシースターチ由来の糊化膨潤抑制澱粉を含有することを特徴とするフラワーペースト類。例文帳に追加
The flour pastes contain 4-12 mass% starches, 8-20 mass% fat and oil, and 5-45 mass% saccharides, wherein the starches contain a gelatinization and swelling-inhibiting starch derived from waxy starch, and a gelatinization and swelling-inhibiting starch derived from nonwaxy starch. - 特許庁
上記のワキシースターチ由来の糊化膨潤抑制澱粉及び上記の非ワキシースターチ由来の糊化膨潤抑制澱粉は、いずれもリン酸架橋澱粉であることが好ましい。例文帳に追加
The gelatinization and swelling-inhibiting starch derived from the waxy starch, and the gelatinization and swelling-inhibiting starch derived from the nonwaxy starch are each preferably a phosphate-crosslinked starch. - 特許庁
α化澱粉の含有量が乾物当たり1〜10%、α化澱粉と非α化澱粉の総含有量が乾物当たり5〜30%になるように配合する。例文帳に追加
The α starch is blended to have 1-10% content based on the dry weigh and 5-30% total content of the αstarch and the non α starch based on the dry weight. - 特許庁
上記流動性澱粉は非常に速いゲル化特性、高いゲル強度及び優れた弾性を示す。例文帳に追加
The sago fluidity starch exhibits exceptionally fast gelling characteristics, high gel strengths and excellent elasticity. - 特許庁
その流動性澱粉は非常に速いゲル化特性、高いゲル強度及び優れた弾性を示す。例文帳に追加
Such fluidity starch exhibits exceptionally fast gelling properties, high gel strengths, and exceptional elasticity. - 特許庁
非消化性ヒドロキシプロピル澱粉加水分解物、その製造方法及び飲食品例文帳に追加
INDIGESTIIBLE HYDROXYPROPYL STARCH HYDROLYSATE, METHOD FOR PRODUCING THE SAME, AND FOOD AND DRINK - 特許庁
液糖以外の非麦澱粉原料あるいは麦澱粉原料に添加して糖化させるために用いる外来酵素は、プロテアーゼ、β−グルカナーゼ等である。例文帳に追加
The exoenzyme used for the succharification by being added to the non-wheat starch raw material except the liquid sugar or the wheat starch raw material is a protease, β-glucanase or the like. - 特許庁
麦澱粉原料としての大麦に外来酵素を添加して糖化を行った後、非麦澱粉原料としての液糖を添加することで発酵原料を得、この発酵原料を発酵させてビールテイスト飲料を得る。例文帳に追加
The beer taste beverage is obtained by saccharifying the barley as the wheat starch raw material by adding the exoenzyme, adding the liquid sugar as the non-wheat starch raw material to the saccharified product to provide a fermentation raw material, and fermenting the fermentation raw material. - 特許庁
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