意味 | 例文 (5件) |
栄養分損失の英語
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英訳・英語 nutrient loss
「栄養分損失」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 5件
栄養分の損失や変性を最少限に抑制しつつ、栄養価の高い料理を調理できる調理器を提供する。例文帳に追加
To provide a cooker capable of cooking high calorie foods while suppressing loss and denaturation of nutritious foods to a minimum. - 特許庁
栄養分の損失がなく、蒸し玄米の味と香り、及び栄養を良好に維持することができる、玄米の製造方法を提供することにある。例文帳に追加
To provide a method for producing brown rice by which the nutrient is hardly lost, and the taste, perfume and nutrient of steamed brown rice are maintained well. - 特許庁
高含水率青果物の色、性質、風味、栄養分の損失を起こさないで、乾燥物を得る方法及びその粉末を提供する。例文帳に追加
To provide a method for producing dry fruits and vegetables by which dry fruits and vegetables are obtained without spoiling colors, nature and quality, flavor and nutrients; and to provide dry powder of the dry fruits and vegetables. - 特許庁
鶏のささ身を、煮熟作業を経て包装用缶に充填させ、殺菌及び急冷させ、栄養分の損失を減らし、長期間保存することができ、いつどこでも簡便に食べることができる鶏ささ身缶の製造方法を提供すること。例文帳に追加
To provide a method for producing canned white meat of chicken by packing a boiled white meat in a packaging can and sterilizing and quenching the canned meat, effective for reducing the loss of nutrients, preservable for a long time and easily eatable without restriction on the time and place. - 特許庁
従来の湿式豆腐製造の際に起こる問題点、即ち、おからの発生による栄養分の損失と収率の減少及び廃水の処理問題等を解決するため、凝固剤を使わずに乳酸菌発酵によって、凝固品質の優秀な豆腐を提供する。例文帳に追加
To provide a soybean curd (tofu) excellent in coagulation quality by a lactobacillus fermentation without using a coagulating agent to solve problems in producing conventional wet type tofu, i.e., the loss of nutrients and reduction of yield caused by the formation of soybean curd refuse, waste water treatment, etc. - 特許庁
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