意味 | 例文 (5件) |
MILK AGARとは 意味・読み方・使い方
追加できません
(登録数上限)
意味・対訳 牛乳寒天
「MILK AGAR」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 5件
METHOD FOR MAKING CITRUS FRUIT-CONTAINING MILK AGAR JELLY PACKED IN CONTAINER例文帳に追加
容器詰め柑橘果実入り牛乳寒天ゼリーの製造方法 - 特許庁
The method for producing the heat-resistant agar food comprises adding magnesium chloride, milk, or acetic acid to an aqueous agar solution in a heating process, so as to improve coagulation properties, then subjecting the agar to refrigeration drying or freeze-drying, and further humidifying the agar at ordinary temperature.例文帳に追加
寒天食品製造加熱過程で、塩化マグネシウム、牛乳、酢酸を加えて凝固性を高め、冷蔵乾燥または冷凍乾燥させた後に常温で保湿させる。 - 特許庁
Moreover, a solid processed food, called gyunyu-kan (a sweet milk jelly) is made by adding funmatsu-kanten (powdered agar) into milk and allowing it to solidify.発音を聞く 例文帳に追加
そのほか、牛乳に粉末寒天を添加し、固形にした加工食品(食品)は牛乳寒あるいは牛乳羹と呼ばれる。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
The milk component-containing drink is formulated with 0.01-0.1 mass% of polyglycerine fatty acid ester (HLB15) used as an emulsifier and 0.001-0.05 mass% of agar whose component molecules are cut short.例文帳に追加
乳成分含有飲料に乳化剤として使用される0.01〜0.1質量%のポリグリセリン脂肪酸エステル(HLB15)と寒天を配合したものである。 - 特許庁
The jelly-like food is provided by boiling gojiru (ground soybean soup) before separating soybeans into bean curd and soybean milk, mixing the resulting material with konjac, solidifying the obtained material, obtaining konjac with gojiru, and then mincing and mixing it with agar jelly.例文帳に追加
大豆をおからと豆乳に分離する前の呉汁を煮た後、蒟蒻と混合して固化することにより呉汁入り蒟蒻を得、この呉汁入り蒟蒻をミンチとして寒天ゼリーと混合することによりゼリー状の食品とする。 - 特許庁
-
履歴機能過去に調べた
単語を確認! -
語彙力診断診断回数が
増える! -
マイ単語帳便利な
学習機能付き! -
マイ例文帳文章で
単語を理解!
1
牛乳寒天
英和専門語辞典
2
agar-agar
Wiktionary英語版
3
Casein nutrient agar
百科事典
4
mango pudding
Wiktionary英語版
5
chocolatize
Wiktionary英語版
|
意味 | 例文 (5件) |
|
ピン留めアイコンをクリックすると単語とその意味を画面の右側に残しておくことができます。 |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |
-
1believe
-
2vapid
-
3iris
-
4sphery
-
5while
-
6rendezvous
-
7appreciate
-
8test
-
9consider
-
10provide
「MILK AGAR」のお隣キーワード |
weblioのその他のサービス
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |