例文 (237件) |
"きじょうちょう"を含む例文一覧と使い方
該当件数 : 237件
カレー風味液状調味組成物例文帳に追加
CURRY-FLAVORED LIQUID SEASONING COMPOSITION - 特許庁
ゴマ含有液状調味料例文帳に追加
LIQUID SEASONING CONTAINING SESAME - 特許庁
液状調味料及びその製法例文帳に追加
LIQUID SEASONING AND ITS PRODUCTION - 特許庁
液状調味料の製造方法例文帳に追加
PRODUCTION OF LIQUID SEASONING - 特許庁
分離液状調味料の製造法例文帳に追加
MANUFACTURING METHOD FOR SEPARABLE LIQUID SEASONING - 特許庁
分離型液状調味料例文帳に追加
SEPARATION TYPE LIQUID SEASONING - 特許庁
仮想計算機冗長化システム例文帳に追加
VIRTUAL COMPUTER REDUNDANCY SYSTEM - 特許庁
気泡入り液状調味料の製造方法、及び気泡入り液状調味料例文帳に追加
METHOD FOR PRODUCING BUBBLE-CONTAINING LIQUID SEASONING, AND THE BUBBLE-CONTAINING LIQUID SEASONING - 特許庁
ストレートタイプの液状調味料に異なる調味料を添付した液状調味料セットである。例文帳に追加
The liquid seasoning set is composed of straight-type liquid seasoning accompanied by another different seasoning. - 特許庁
ゴマ含有酸性乳化液状調味料例文帳に追加
SESAME-CONTAINING ACIDIC EMULSIFIED LIQUID SEASONING - 特許庁
食用油脂類含有液状調味料例文帳に追加
LIQUID SEASONING CONTAINING EDIBLE OIL AND FAT - 特許庁
野菜類、果実類粒子含有液状調味料例文帳に追加
LIQUID STATE SEASONING MATERIAL CONTAINING PARTICLES OF VEGETABLE AND FRUIT - 特許庁
雑穀類含有液状調味料の製造方法例文帳に追加
MANUFACTURING METHOD FOR CEREALS-CONTAINING LIQUID SEASONING - 特許庁
時間的冗長性を実施するための可変遅延命令例文帳に追加
VARIABLE DELAY INSTRUCTION FOR IMPLEMENTATION OF TEMPORAL REDUNDANCY - 特許庁
ゴマ含有液状調味料の製造方法例文帳に追加
PRODUCTION OF SESAME-CONTAINING LIQUID SEASONING - 特許庁
ダシ汁と甘味糖類からなる液状調味料とその他の調味料からなる液状調味料とを1セットとする。例文帳に追加
This liquid seasoning is a set of one liquid seasoning comprising the broth and sweet saccharides, and the other liquid seasoning comprising other seasonings. - 特許庁
食用油脂を配合した酸性液状調味料において、すっきりとした食味を有した酸性液状調味料を提供する。例文帳に追加
To provide acidic liquid seasoning mixed with edible oil and fat and having refreshing taste. - 特許庁
液状調味料に対して油脂の含有量が8%以下であり、香味油脂とスクラロースが配合されている低油脂液状調味料。例文帳に追加
This liquid seasoning with low oil and fat contains ≤8 wt.% of oil and fat based on the liquid seasoning and formulated with the flavor oil and fat and sucralose. - 特許庁
食用油脂を0.5〜80%配合した酸性液状調味料において、パインビネガーを0.1〜40%配合している酸性液状調味料。例文帳に追加
The acid liquid seasoning mixed with 0.5-80% of edible oil and fat is mixed with 0.1-40% of pine vinegar. - 特許庁
ストレートタイプの液状調味料と異なる調味料の量比が100:1〜10:1である液状調味料セットである。例文帳に追加
The amount of the straight-type liquid seasoning to another different seasoning is in the ratio of 100:1 to 10:1. - 特許庁
また、ゴマ及び増粘剤を含有する液状調味料に生醤油を混和した後、加熱殺菌して液状調味料を得る。例文帳に追加
Alternatively, a liquid seasoning product is obtained by admixing the liquid seasoning containing the sesame and the thickener with soy sauce, and thereafter subjecting the mixture to heat sterilization. - 特許庁
冗長選択回路16は、前記冗長救済判定部13の出力を受けて、前記冗長メモリセル10をアクセスする。例文帳に追加
A redundancy selecting circuit 16 receives an output of the redundancy relieving discriminating section 13, and accesses the redundant memory cell 10. - 特許庁
おろし野菜、果実含有の液状調味料の製造方法において、該液状調味料を減圧状態で煮沸させる加熱処理をおこなう。例文帳に追加
In production of liquid seasoning containing grated vegetables or fruits, the liquid seasoning is heat-boiled under a reduced pressure of 187-355 mmHg at 65-80°C. - 特許庁
静的冗長なしの単向コンピュータに基づく分散システム例文帳に追加
a distributed system based on simplex computers without static redundancy - コンピューター用語辞典
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