例文 (5件) |
"梨の実"を含む例文一覧と使い方
該当件数 : 5件
これにより梨の実であった時のつぶつぶしゃきしゃきとした食感を漬物に残すことが出来る。例文帳に追加
Granular crisp texture of a pear fruit can be left in the pickled food. - 特許庁
この発明では梨の実を石細胞を残すようにして卸して乳酸菌食品と混ぜ合わせこれに具材を漬け込むか、または梨の実を石細胞を残すようにして卸し、具材に乳酸菌を加えて乳酸菌発酵させ、これを前記梨の卸し実に漬け込んで、石細胞を付着させた状態で提供するようにした。例文帳に追加
Pear fruit is grated making a stone cell remain and is mixed with lactobacillus food in which ingredients are confited, or pear fruit is grated making a stone cell remain, ingredients are added with lactobacillus, lactobacillus fermented, confited into the grated pear fruit, and provided in a condition making a stone cell adhere. - 特許庁
なお梨の実を石細胞を残すようにして卸し、この卸し液を冷凍して、石細胞を含む梨の冷凍卸し実を作っておけば、年間を通して漬物作りに利用することが可能になる。例文帳に追加
A frozen grated fruit of pear containing stone cells and produced by grating a pear fruit in a manner to leave the stone cells and freezing the grated liquid can be used for preparing the pickled food throughout the year. - 特許庁
これにより梨の実であった時のつぶつぶしゃきしゃきとした食感を漬物に残すことが出来、また乳酸菌食品による一種滑らかな独特の味を味わうことが出来るようになった。例文帳に追加
Thereby, pebbly crisp texture when having been pear fruit can be made to remain in Japanese pickles and a kind of smooth distinctive taste by lactobacillus food can be tasted. - 特許庁
この発明では梨の実を、好ましくは梨の剥き実を、石細胞を残すようにして卸し、この卸し液を調味液として野菜や獣肉や魚肉などの具材を漬け込み、漬いた具材を前記石細胞を付着させた状態で、すなわち梨の石細胞を含む漬物として、提供する。例文帳に追加
There is provided a pickled food containing a pickled ingredient attached with stone cells of pear, i.e. a pickled food containing the stone cells of pear by grating a pear fruit, preferably peeled pear fruit in a manner to leave the stone cells, and pickling ingredients such as vegetables, animal meat and fish meat in the grated liquid used as a seasoning liquid. - 特許庁
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