例文 (5件) |
オリーブ焼の部分一致の例文一覧と使い方
該当件数 : 5件
梅肉をやくとき、レモン汁2、ゴマ油3、オリーブオイル4を加えフライパンで焼き水分をなくす。例文帳に追加
When baking the plum flesh, lemon juice 2, sesame oil 3 and olive oil 4 are added, and baked with a frying pan to remove moisture. - 特許庁
オリーブオイルを豊富に使用し、かつ、卵を使用しなくても、外観、風味、食感共に優れているクッキー等の焼き菓子を得る。例文帳に追加
To obtain a roasted cake such as cookie having excellent appearance, flavor, palatability, or the like, by abundantly using an olive oil even without using egg. - 特許庁
乾燥した板海苔に、コーン油、大豆油、オリーブ油、紅花油、米油、カノーラ油、ひまわり油、綿実油から選ばれた少くとも1種の植物油を塗布し、塗布面に食塩とガーリックを付着させ、焙焼してなる味付海苔とその製造方法。例文帳に追加
The seasoned laver is obtained by applying at least one kind of vegetable oil selected from corn oil, soybean oil, olive oil, safflower oil, rice oil, canola, sunflower seed oil and cotton seed oil to a dried laver sheet, making salt and garlic adhere to the coated surface, and roasting the laver sheet. - 特許庁
本発明の米粉パンの製造方法は、米粉と増粘剤、イースト、油脂、砂糖、塩、水を混練した生地を発酵した後に焼成する米粉パンの製造方法において、増粘剤としては、60度〜65度で粘性を示すヒドロキシプロピルメチルセルロースを用いることが好ましく、油脂としてはオリーブオイルを用いることが好ましい。例文帳に追加
In the method for producing rice flour bread including fermenting dough obtained by kneading rice flour with a thickener, yeast, oil and fat, sugar, a salt and water and then baking the dough, hydroxypropylmethyl cellulose exhibiting a viscous property at 60°C to 65°C is preferably used as the thickener and olive oil is preferably used as the oil and fat. - 特許庁
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