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「急激発酵」に関連した英語例文の一覧と使い方 - Weblio英語例文検索


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Weblio 辞書 > 英和辞典・和英辞典 > 急激発酵に関連した英語例文

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急激発酵の部分一致の例文一覧と使い方

該当件数 : 2



例文

化学合成品ではなく、また、有機酸発酵後、化学処理を伴う単離により得られた各種の有機酸を混合するのではなく、発酵生産物から直接得られる天然由来でかつ風味がよく、抗菌性を有し、植物含有食品の植物天然色素の急激な色落ちを防ぐ作用を有する発酵酸味料、いわゆる食品調味料を提供することを目的とする。例文帳に追加

To provide a fermented sour agent, the so-called food seasoning which is not a chemical synthetic product without mixing various kinds of organic acids obtained by isolation accompanying chemical treatment after organic aid fermentation, is derived from a natural product directly obtained from a fermentation product and has a good flavor, antimicrobial properties and further actions of preventing sudden discoloration of a vegetable natural pigment of a vegetable-containing food. - 特許庁

例文

酸度が10%以上で、アルコール濃度が0.1容量%未満であっても、酢酸菌の失活がおきず、急激な発泡が起こらない発酵方法を開発し、アルコール濃度が低く、ひいては酢酸エチル濃度を低くできて、刺激性の小さいマイルドな高酸度食酢を提供することに関する。例文帳に追加

To provide a mild vinegar having high acidity in which an alcohol concentration is lowered and ethyl acetate concentrate is lowered and the irritation is small by developing a fermentation method not causing deactivation of acetic acid bacterium and rapid foaming even when the vinegar has ≥10% acidity and <0.1 vol.% alcohol concentration. - 特許庁


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