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Weblio 辞書 > 英和辞典・和英辞典 > 揚げかまぼこの意味・解説 > 揚げかまぼこに関連した英語例文

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揚げかまぼこの部分一致の例文一覧と使い方

該当件数 : 9



例文

-揚げかまぼこ例文帳に追加

Age kamaboko (fried kamaboko)  - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

-揚げ蒲鉾・笹かまぼこ例文帳に追加

Age kamaboko and sasa kamaboko  - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

薩摩揚げに類似する、魚のすり身を円形にして油で揚げた魚肉練り製品(揚げ蒲鉾)が載っている。例文帳に追加

Maruten Udon is topped with Satsumaage-like boiled fish-paste products (fried fish cake), which are made by deep-frying circular-shaped minced fish.  - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

焼きちくわ、揚げ蒲鉾の分野でも全国最大の生産量を誇る。例文帳に追加

Miyagi Prefecture also leads the nation in the production of 'yaki chikuwa' (roasted chikuwa) and 'age kamaboko' (fried kamaboko).  - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

例文

当地では揚げ蒲鉾一般のことも「天ぷら」と称することに由来する。例文帳に追加

The title "Maruten Udon" came from the fact that fried fish cakes are called 'tempura' as a whole, in these areas.  - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス


例文

信太巻(しのだまき)は、油揚げを開いて、肉・野菜・豆腐・蒲鉾などいろいろな食材を巻き、煮て味をつけた食品。例文帳に追加

Shinodamaki is a dish of meat, vegetables, tofu, kamaboko (boiled fish paste) and other ingredients rolled with a sheet of opened abura-age (deep-fried bean curd), and simmered to season.  - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

さらに竹輪や蒲鉾、田麩、油揚げの煮つけ、味を付けた高野豆腐、茹でた蛸・海老、焼マアナゴ、烏賊の煮付けなどさまざま。例文帳に追加

There is a wide range of other additional ingredients, like chikuwa fish paste, kamaboko (steamed fish paste), dried shredded fish seasoning (denbu), cooked deep-fried tofu, seasoned koyadofu (freeze-dried tofu), boiled octopus and shrimps, grilled conger eel and cooked squid.  - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

根菜類や芋類、こんにゃく、コンブ、油揚げなどを甘辛く煮たものをこう呼ぶことが多いが、煮しめにされる具材はその地方や季節でさまざまであり、肉類、ちくわやかまぼこなどの水産練り製品(いわゆる練り物)、地域によっては魚も用いられる。例文帳に追加

Dishes containing root crops, potatoes, konjac, konbu kelp, abura-age (deep-fried bean curd) among other ingredients, and simmered to taste salty-sweet are often called nishime; the ingredients of nishime, however, differ by region and the season in which nishime is cooked, and meats or fish sausages (so-called "nerimono") such as chikuwa and kamaboko or in some regions, fish, also appear as ingredients.  - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

例文

特に焼き魚・玉子焼き・蒲鉾(以上の3つを総称して幕の内弁当三種の神器とも)・揚げ物・漬物・煮物は大半の幕の内弁当に入れられており、幕の内弁当の代表的なおかずであるといえる。例文帳に追加

In particular, broiled fish, a Japanese style omelet, kamaboko or fish sausage (the above together are sometimes called the three sacred imperial treasures of Makunouchi-bento), deep-fried food, Japanese pickles and boiled and seasoned food can be seen in many Makunouchi-bento as they are the typical accompanying dishes of Makunouchi-bento.  - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

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