GANACHEを含む例文一覧と使い方
該当件数 : 9件
PRODUCTION OF GANACHE例文帳に追加
ガナッシュ類の製造方法 - 特許庁
Let's eat melon sherbet and chocolate ganache cake?例文帳に追加
メロンのシャーベットと生チョコレートのケーキを食べましょうか。 - Tatoeba例文
The method for producing puffed confectionery comprises the following process: mixing chocolate, fresh cream and the like together to make ganache; drying the ganache under reduced pressure; puffing the dry ganache; and drying the puffed dry ganache to such an extent that microorganisms are hard to continuously develop so as to obtain the puffed confectionery presenting cake-like appearance, having light and mellow meltability and applicable to normal temperature distribution.例文帳に追加
チョコレートと生クリーム等を混合しガナッシュを作成し、該ガナッシュを減圧乾燥して膨化させ、引き続き微生物が増殖しにくい程度まで乾燥することにより、ケーキ様の外観を呈し、軽く滑らかな口溶けを持ち、常温流通可能な膨化菓子を製造できる。 - 特許庁
When chocolate is added, a product having ganache-like taste and palatability is obtained.例文帳に追加
また、チョコレートを添加することにより、ガナッシュのような風味、食感の製品が得られる。 - 特許庁
To provide a method for easily and efficiently producing a package body for chocolate-containing oily confectionery while maintaining stable quality of chocolate-containing oily confectionery such as ganache.例文帳に追加
ガナッシュ類等のチョコレート含有油性菓子の品質を安定に保持したまま、容易かつ効率的にチョコレート含有油性菓子包装体を製造する方法を提供すること。 - 特許庁
To provide a center-filled soft cand using a center having good melt-in-the mouth and chocolate taste like ganache, excellent in matching of texture and flavor of the center and soft candy dough therearound, and including a long-term preservation stability, and to provide a method for producing the soft candy.例文帳に追加
ガナッシュのような口溶けの良いチョコレート味のセンターを使用し、該センターと周囲のソフトキャンディ生地との食感及び風味のマッチングが良好で、しかも長期の保存安定性を備えたセンター入りソフトキャンディ、及びその製造方法を提供すること。 - 特許庁
To provide a hydrous chocolate which is oil-in-water type, such as ganache or fresh cream chocolate, however, has a burning heat resistant shape holding property usable for wrapping fillings, has a low moisture activity level for being distributable at a normal temperature for a long time, achieving both heat resistant shape holding property and normal temperature storage property for a long time.例文帳に追加
水中油型の「ガナッシュ」や「生チョコレート」でありながら、包あん用途に用いることができる焼成耐熱保形性を有し、さらに長期常温流通が可能となる低水分活性値を有する、耐熱保形性と長期の常温保存性を両立させた含水チョコレートを提供すること。 - 特許庁
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