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「Salt Peanuts」に関連した英語例文の一覧と使い方 - Weblio英語例文検索


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Weblio 辞書 > 英和辞典・和英辞典 > Salt Peanutsに関連した英語例文

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Salt Peanutsの部分一致の例文一覧と使い方

該当件数 : 4



例文

The method for producing retort peanuts comprises immersing dried shucked peanuts in water or 2% salt water for 8 hours, packing the peanuts into a retort bag hardly permeating oxygen so as to lay peanuts in a line, replacing air in the bag with nitrogen gas, packaging the bag and subjecting the peanuts to retort treatment at 121°C for about 12 minutes.例文帳に追加

乾燥落花生のむき実を、水か2%食塩水に8時間浸漬し、酸素をほとんど通さないレトルト用の袋に一並べになるように詰め、窒素ガス置換包装し、121℃で12分程度レトルト処理をする。 - 特許庁

A method for producing the boiled peanuts with shells comprises washing peanuts with shells in water, selecting off-specification peanuts to remove followed by soaking in water for several ten hours, washing the product again in water, putting a cut on a part of the shell followed by boiling in salt water, drying the surface by roasting and letting the product cool.例文帳に追加

殻付きピーナツを水洗い洗浄し、規格外品を除去する選別を行って水に十数時間浸漬し、再度洗浄した後、殻の一部に切れ目を入れて塩水で茹で、更にローストにより表面を乾燥させた後、放冷を行う。 - 特許庁

To provide frozen saltwater-boiled peanuts which can be kept in a just-boiled condition: and to provide a method for producing the frozen salt-boiled peanut enabling easy production of the frozen salt-boiled peanuts which can be kept in a just-boiled condition.例文帳に追加

図塩ゆでピーナッツをできたての状態に保つことができる冷凍塩ゆでピーナッツを提供するとともに、塩ゆでピーナッツのできたての状態に保つことができる冷凍塩ゆでピーナッツを簡単に製造することができる冷凍塩ゆでピーナッツ製造方法を提供する - 特許庁

例文

This method for producing the Nemacystus decipiens processed food includes washing Nemacystus decipiens preserved with salt in water followed by desalting and removing harshness, sufficiently crushing the product so as not to leave the original shape of Nemacystus decipiens followed by sufficiently boiling to sterilize, and further mixing raw peanuts in a soaked and crushed condition with the product, and adding tapioca starch to the product followed by boiling to coagulate.例文帳に追加

塩蔵のモズクを水洗いして塩抜きとあく抜きを行なった後、充分に破砕してモズクの原形が残らない状態にして充分に煮て殺菌し、かつ、生の落花生を浸漬してから破砕した状態で混合すると共にタピオカ澱粉を添加して煮ることによって固めることを特徴とするモズク加工食品の製造方法である。 - 特許庁


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