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Weblio 辞書 > 英和辞典・和英辞典 > fry breadの意味・解説 > fry breadに関連した英語例文

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fry breadの部分一致の例文一覧と使い方

該当件数 : 12



例文

BREAD CRUMB FOR FRY例文帳に追加

フライ用パン粉 - 特許庁

RICE BREAD CRUMB FOR FRY, METHOD FOR PRODUCING FROZEN FOOD FOR FRY, AND FROZEN FOOD FOR FRY例文帳に追加

フライ用米パン粉、フライ用冷凍食品の製造方法およびフライ用冷凍食品 - 特許庁

EDIBLE VESSEL MADE OF BREAD CRUMB, AND FRY FOOD SUPPORTING MICROWAVE-OVEN COOKING例文帳に追加

パン粉衣からなる可食容器及び電子レンジ調理対応フライ食品 - 特許庁

To provide rice bread crumbs for fry, which prevents fry foods from making contact with each other and causing adhesion among the foods.例文帳に追加

油調時においてフライ用冷凍食品同士の接触でフライ食品同士が付着するのを防ぐことが可能なフライ用米パン粉を提供する。 - 特許庁

例文

Then, coat the stretched prawn with flour, beaten egg and bread crumbs in that order, and deep-fry it in hot cooking oil. 例文帳に追加

その後、小麦粉、溶き卵、パン粉の順に衣をつけ、食用油で揚げる。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス


例文

The food is taken out of the fry cooking instrument in the cooked state with the undamaged coating of bread crumbs.例文帳に追加

食品は、パン粉の衣が無傷のまま、料理された状態でフライ料理器具から取り出される。 - 特許庁

To obtain bread crumb for fry capable of overcoming defect of reduction in palatability of bread crumb with passage of time and maintaining crispy palatability even after a cold fry food is heated by a microwave oven.例文帳に追加

フライ製品において、時間の経過とともにパン粉の食感が低下してしまう欠点を克服し、さらには冷めたフライ製品を電子レンジ加熱された後でもサクサクした食感を維持できるフライ用パン粉を提供すること。 - 特許庁

To provide bread crumbs for non-fry, for obtaining a non-fry-cooked product having the color tone closer to or the same as that of a fried food in eating when cooked other than frying.例文帳に追加

喫食時に、油ちょう以外で加熱調理した際に、フライ食品の色調により近いか同等の色調を有するノンフライ調理品を得ることができるノンフライ用パン粉を提供すること。 - 特許庁

To provide bread crumb-like fry food coating material substantially containing no wheat flour or wheat protein.例文帳に追加

本発明の課題は、小麦粉や小麦蛋白を実質的に含有しないパン粉様のフライ食品用まぶし材を提供することにある。 - 特許庁

例文

This bread crumb for a fry is obtained by not adding both oils and fats and a saccharide to a bread dough raw material and formulating the bread dough raw material with one or more kinds of enzymes selected from the group consisting of xylanase, cellulase, hemicellulase, glucose oxidase and pectinase.例文帳に追加

パン生地原料中に、油脂と糖類の両方を添加しないことと、キシラナーゼ、セルラーゼ、ヘミセルラーゼ、グルコースオキシダーゼ、ペクチナーゼからなる群から選択される1種または2種以上の酵素を添加して得られたフライ用パン粉。 - 特許庁

例文

The rice bread crumbs for fry are obtained by adding at least one powdery material selected from starch, dietary fibers and soft wheat flour to rice bread grains produced from raw material consisting mainly of rice powder to make them lie between the rice bread grains.例文帳に追加

主に米粉を含む原料から製造された米パン粉粒子に、澱粉、食物繊維および薄力粉の群から選ばれる少なくとも1つの粉末材料を混合して米パン粉粒子間に介在させたことを特徴とするフライ用米パン粉。 - 特許庁

例文

To provide an edible vessel made of bread crumbs whose crispy palate feeling is maintained without getting hard even when cooked with a microwave oven, and provide fry food supporting microwave-oven cooking whose problem of moisture transport from inner ingredients is cleared up.例文帳に追加

電子レンジによる加熱調理においても、硬化することなくサクサクした食感を保持する可食容器の提供、及び中具からの水分移行問題に対処した電子レンジ調理用フライ食品の提供。 - 特許庁

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