例文 (3件) |
universal design foodの部分一致の例文一覧と使い方
該当件数 : 3件
The fish meat and meat satisfy the Universal design food class 2 standard (physical properties set as upper limit value of hardness: 5×10^4 N/m^2) of the Japan Care Food Conference, by subjecting the fish meat or the meat to physical damage by tenderizing, together with an enzymatic reaction using an enzyme soaking technique such as vacuum treatment and tumbling.例文帳に追加
テンダライズによる物理的損傷と、減圧処理やタンブリングなどの酵素浸漬技術を併用して酵素反応を行い、日本介護食品協議会が定めるユニバーサルデザインフードの区分2(物性規格は硬さ上限値が5×10^4 N/m^2)を満たした魚肉および畜肉製品を製造する。 - 特許庁
To obtain banana puree having a bright tone of color, excellent original flavor of banana, extremely smooth palate feeling, and moderate viscosity, suitable for a person handicapped with chewing and swallowing, corresponding to sol mashable with the tongue or sol free from the need of chewing, defined in universal design food, and having banana as the 100% raw material.例文帳に追加
明るい色調を有し、バナナ本来の香味が優れており、非常に滑らかな食感と適度な粘性を有し、咀嚼、嚥下困難者用に適し、またユニバーサルデザインフードで規定した、舌でつぶせるゾル又はかまなくてもよいゾルに相当し、バナナを100%原料とするバナナピューレを得る。 - 特許庁
例文 (3件) |
Copyright © Japan Patent office. All Rights Reserved. |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |