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boned rib (of pork).
読み方:ばらにく
ばら肉、肋肉 とも書く
ひき肉
minced meat
豚肉
pork
子牛肉
veal
けものの肉
flesh of animals
こま切れ肉
bits of meat
肉のかたまり
a piece of meat
あぶら肉.
fat meat
ウズラの肉
flesh of quail
フリカッセ肉
fricassee meats
猪の肉
brawn
ひき肉.
《主に米国で用いられる》 ground [《主に英国で用いられる》 minced] meat
家鴨の肉
the meat of duck
鯨の肉
the flesh of a whale
霜降り肉
marbled beef
羊の肉
the meat of a sheep
ラード肉
lard meat
鹿の肉
the flesh of a deer used as food
子羊の肉
the meat of lamb
肉を絶つ
to abstain from meat―eschew flesh
キジの肉
flesh of a pheasant
肋肉という食肉
ribs used as food
ソップ肉
soup-meat
牛のわき肉
a side of beef
一片の肉
アジの肉
flesh of pompano
かたい肉.
tough meat
子牛の肉
meat from a calf
生の肉
raw meat
肉が付く
to gain flesh―gather flesh―put on flesh
牛肉の股
a round of beef
ばら肉