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出典:Wiktionary
出典:『Wiktionary』 (2010/09/07 05:57 UTC 版)
recipes
料理法
the culinary art
cookery―the art of cooking―gastrology
料理の作り方
the recipe for a dish―the receipt for a dish
料理の方法
a method of cooking
料理一品
a dish
a course
料理の製法
料理入門
the ABC's of cooking
生け作りという料理方法
a type of food called sliced fresh raw fish
料理法, かっぽう.
料理風
cuisine
一品料理
a one-course dinner
りっぱな料理
good dishes
割烹術
cookery
割烹者
a cook
割烹学
gastrology
和え作りという料理
a Japanese dish called 'aezukuri'
こってりした料理
rich food
台所用具.
culinary implements
料理する
to cook a food
to prepare (food) for eating through the use of heat; to prepare (a dish) for a meal
精進料理
vegetable dishes―lenten fare
vegetable diet―vegetable dishes
a vegetarian dish
料理のこしらえ方
日本料理において,本膳と一緒,または本膳の次に出す料理
side dishes
割烹家
a gastrologist
料理の当番
the duty of cooking
手の込んだ料理
well-prepared dish
食事準備をすること
preparation of a meal
「recipes」は名詞「recipe」の複数形です