puffed wheatとは 意味・読み方・使い方
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意味・対訳 ふっくらとした小麦粒
「puffed wheat」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 10件
(2) Specifically, in the coating mix described in (1) above, the puffed cereals consist of one or more of the following: puffed rice, puffed barley, puffed rye, puffed wheat, puffed oats, puffed corn, puffed barnyard millet, puffed millet, puffed maize, puffed soybean, puffed red bean and puffed peanut.例文帳に追加
(2)膨化穀類が膨化米、膨化大麦、膨化裸麦、膨化小麦、膨化ライ麦、膨化えんばく、膨化とうもろこし、膨化ひえ、膨化あわ、膨化もろこし、膨化きび、膨化大豆、膨化小豆、膨化落花生である上記(1)記載の天ぷら用衣ミックス。 - 特許庁
PLASTIC OIL-AND-FAT COMPOSITION FOR ROLL-IN USE AND LAMELLAR WHEAT FLOUR PUFFED FOOD例文帳に追加
ロールイン用可塑性油脂組成物及び層状小麦粉膨化食品 - 特許庁
The method for producing the wheat flour puffed food includes producing the wheat flour puffed food by mixing a raw material of the wheat flour puffed food with an enzyme having glyceroglycolipid degradation activity.例文帳に追加
小麦粉膨化食品の原材料にグリセロ糖脂質分解活性を有する酵素を配合して小麦粉膨化食品を製造することを特徴とする小麦粉膨化食品の製造方法。 - 特許庁
To provide fat spread for pastry, with which well-puffed layered wheat-flour swollen food such as pie or danish pastry can be produced.例文帳に追加
本発明の目的は、浮きの良いパイ、デニッシュペーストリーなどの層状小麦粉膨化食品を製造することのできる、ペーストリー用ファットスプレッドを提供することである。 - 特許庁
To provide a method for producing wheat flour puffed food which retains a soft and moist eat feeling (touch feeling) while retaining an original flavor without imparting bitterness, unpleasant odor, and greasy feeling when eating, and is suppressed in deterioration.例文帳に追加
本来の風味を維持したまま、苦味や不快な臭気および、食したときのくちゃつきを感じることなく、柔らかく、しっとりした食感(触感)を維持した、老化が抑制された小麦粉膨化食品を製造すること。 - 特許庁
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「puffed wheat」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 10件
To maintain a water temperature inside a bread material at a fixed temperature and to provide puffed decent bread in an apparatus for mixing the bread material composed of a powder body such as wheat flour or rice powder, the water and yeast with seasonings and fermenting and baking it.例文帳に追加
小麦粉や米粉の粉体と水とイーストよりなるパン材料と調味料を混合して発酵、焼成するものにおいて、パン材料の内の水の温度を一定温度に維持し膨らみがあり体裁のよいパンを得るようにしたものである。 - 特許庁
To provide a plastic oil-and-fat composition for roll-in use giving a lamellar baked bread capable of keeping crispy texture for a long time after production and having good meltability in the palate and to provide a lamellar wheat flour puffed food produced by using the plastic oil-and-fat composition for roll-in use.例文帳に追加
製造後長時間にわたってサクサクとした食感を維持でき、且つ口溶けの良好な層状焼成パンを得ることのできるロールイン用可塑性油脂組成物、及び該ロールイン用可塑性油脂組成物を使用した層状小麦粉膨化食品を提供すること。 - 特許庁
To provide a method for producing bread containing soybean-derived protein, enabling dough to be sufficiently puffed by primary fermentation even if a relatively large quantity of the soybean-derived protein is mixed with a wheat material, therefore enabling necessary amounts of the soybean-derived protein to be taken naturally on a daily basis, and also enabling its palate feeling to be close to that of conventional bread.例文帳に追加
大豆由来のたんぱく質を含有してなるパンの製造方法において、小麦材料に対する大豆由来のたんぱく質の混合量を多くしても、得られるドウを一次発酵によって十分に膨張させることができ、このため、必要量の大豆由来のたんぱく質を日常的に無理なく摂取することができ、また、食感も従来のパンに近いものとすることができるパンの製造方法を提供する。 - 特許庁
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