意味 | 例文 (4件) |
Flour snack confectioneryとは 意味・読み方・使い方
追加できません
(登録数上限)
「Flour snack confectionery」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 4件
Soybean flour is used to dust mochi (rice cake) to make a snack and is used as an ingredient for Japanese confectionery.発音を聞く 例文帳に追加
餅にからめて食べたり、和菓子の原料とする。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
PRODUCTION OF PUFFED-TYPE SNACK CONFECTIONERY MADE MAINLY FROM GRAIN FLOUR例文帳に追加
穀粉を主体とする膨化型スナック菓子の製造方法 - 特許庁
The food is usable as rice for Shochu (Japanese distilled spirit), retort cooked rice, dried rice, soy sauce rice, noodles, snack confectionery, soup, rice gruel, flour for Japanese-style pancake containing vegetables and other foodstuff (Okonomiyaki), mixed flour, rice flour for rice bread, or the like.例文帳に追加
焼酎用米、レトルト米飯、乾燥米飯、しょうゆ用米、麺類、スナック菓子、スープ、おかゆ、お好み焼き粉、ミックス粉、米パン用米粉等の用途に適用ができる。 - 特許庁
This snack confectionery is obtained by adding ≥0.1 wt.% of polysaccharides such as xanthan gum, gum guaiac, gellan gum or locust bean gum, pref. soybean polysaccharides or galacturonic acid-predominant polysaccharides such as pectin to a stock consisting mainly of grain flour such as wheat flour or rye flour followed by carrying out an extrusion cooking.例文帳に追加
小麦粉やライ麦粉等の穀粉を主体とする原料に対し、キサンタンガム、グァーガム、ジェランガム、ローカストビンガム等の多糖類、好ましくは大豆多糖類、ペクチン等のガラクツロン酸を主成分とする多糖類を0.1%以上添加し、エクストルージョンクッキングを行なう。 - 特許庁
-
履歴機能過去に調べた
単語を確認! -
語彙力診断診断回数が
増える! -
マイ単語帳便利な
学習機能付き! -
マイ例文帳文章で
単語を理解!
|
意味 | 例文 (4件) |
|
Flour snack confectioneryのページの著作権
英和・和英辞典
情報提供元は
参加元一覧
にて確認できます。
Copyright(c)2024 総務省 統計局 All rights reserved 政府統計の総合窓口(e-Stat) |
ピン留めアイコンをクリックすると単語とその意味を画面の右側に残しておくことができます。 |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |
「Flour snack confectionery」のお隣キーワード |
weblioのその他のサービス
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |