ポン菓子の英語
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英訳・英語 puffed rice
「ポン菓子」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 17件
スポンジ菓子用油脂組成物及び当該油脂組成物を用いたスポンジ菓子例文帳に追加
OIL-AND-FAT COMPOSITION FOR SPONGE CONFECTIONERY, AND SPONGE CONFECTIONERY USING THE OIL-AND-FAT COMPOSITION - 特許庁
最近では豆菓子・かりんとう・おこし・膨化米(いわゆるコメのポン菓子)などに砂糖がけして作られることが多い。例文帳に追加
Today, hina arare is often made by sugar-coating bean snacks, karinto (dried-dough stick-shaped cookies), millet or rice cake, or puffed rice.発音を聞く - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
餅様食品素材および餅様食品素材とスポンジケーキからなる菓子類の製造方法例文帳に追加
RICE CAKE-LIKE FOOD MATERIAL AND METHOD FOR PRODUCING CAKE COMPRISING THE RICE CAKE-LIKE FOOD MATERIAL AND SPONGE CAKE - 特許庁
本発明の目的は、製菓・製パン類の多様化に答えるものとして、簡便で再現性の高い菓子生地及び菓子の製造法であって、外観がドーム状であり食した際にポンデケージョ風のもちもち感があって、フィリング類が充填できるような空洞を有する新規な菓子及び当該菓子を得るための菓子生地の製造法を提供する事にある。例文帳に追加
To provide a method for easily and quickly producing confectionery dough and a confectionery with high reproducibility, in response to the diversification of confectionery production and breadmaking for obtaining a novel confectionery having an appearance of a dome shape and glutinous sensation similar to that of pao de queijo, when consumed, and voids which can be filled with a filling material and a confectionery dough for producing the same. - 特許庁
第2面22の他端22bを引張ると、第1面21がフランジ部12から剥離され、収納部26内のスポンジ菓子32が容器本体11内に落下して、デザート用ソース31とスポンジ菓子32が混じり合う。例文帳に追加
If the other end 22b of the surface 22 is drawn, the surface 21 is separated from the section 12, the confectionery 32 stored inside the section 26 is dropped inside the body 11, thereby the sauce 31 and confectionery 32 are mixed. - 特許庁
釜落ちが抑制され、しっとりとしたソフトな食感と弾力性を有するスポンジケーキ、シフォンケーキ、チーズケーキ、カステラ等の焼成和洋菓子、特には卵を使用しない焼成和洋菓子を提供する。例文帳に追加
To provide baked Japanese style and Western style confectionery especially without using eggs, such as sponge cake, chiffon cake, and cheese cake, suppressed in volume decrease, and having moist soft palate feeling and springiness. - 特許庁
スポンジケーキ状に焼くにはオーブン(天火)の存在が不可欠である事から、南蛮菓子の技法が応用されたと考えられる。例文帳に追加
It is believed that cooking techniques for European sweets were applied, from the fact that an oven is inevitable for making datemaki which tastes like sponge cake.発音を聞く - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
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Weblio例文辞書での「ポン菓子」に類似した例文 |
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ポン菓子
a Japanese confection made from millet, called 'awaokoshi'
a Japanese snack food called 'mameiri'
a Japanese confection called 'mameneji'
a type of confectionery called {'houraimame'}
a food called {cake urchin}
a western-type of confectionary
a Japanese confectionery, called 'kinutamaki'
confectionery served with tea
「ポン菓子」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 17件
穀物粉や根菜粉の食用植物粉と、ムチンと、酵母とを撹拌して、パン、カステラ、菓子のスポンジなどの食品を製造する。例文帳に追加
Food items, such as sponge cakes, cakes and sponge-like pastries, are produced by stirring edible vegetable flour, such as cereal flour or root vegetable flour with mucin and yeast. - 特許庁
カップ1の上面に蓋4を貼り付け、ゼリー2の上にスポンジケーキ3が載ったカップ入り菓子を完成する。例文帳に追加
A lid 4 is attached to the upper surface of the cup 1 to complete the objective cake in the cup, in which the sponge cake 3 is put on the jelly 2. - 特許庁
使用直前に容器本体内においてデザート用ソースとスポンジ菓子を容易に混合することができる包装体を提供する。例文帳に追加
To provide a package capable of easily mixing a dessert sauce and a sponge confectionery in a container body just before used. - 特許庁
穀物粉や根菜粉の食用植物粉で簡単に短時間で、パン、カステラ、菓子のスポンジが作れるようにする。例文帳に追加
To produce sponge-like pastries, such as bread, sponge cakes and cakes made with edible vegetable flour, such as cereal flour and root vegetable flour, readily and in a short time. - 特許庁
容器本体11内にデザート用ソース31が収納され、蓋体25の収納部26内にスポンジ菓子32が収納されている。例文帳に追加
The sauce 31 is stored inside the body 11 and the confectionery 32 is stored inside a storage section 26 of the body 25. - 特許庁
シート体20はフランジ部12にヒートシールされる第1面21と、スポンジ菓子32を支持する第2面22とからなっている。例文帳に追加
The body 20 comprises a first surface 21 heat sealed to the section 12 and a second surface 22 for supporting the confectionery 32. - 特許庁
菓子の製造において、スポンヂ状焼成物を焼き上げ後、型ごと逆さまにし放冷する方法とその焼き型の構造。例文帳に追加
METHOD FOR COOLING BAKED CAKE BY TURNING THE CAKE UPSIDE DOWN AS IT IS PLACED IN THE MOLD AFTER SPONGE CAKE IS BAKED AND THE STRUCTURE OF THE CAKE-BAKING MOLD - 特許庁
本発明の目的は、スポンジ生地に類する成型できる状態を維持し、オーブンで直焼きすることが可能で、さらに焼成冷却後の気泡含有菓子生地が保形性を有するにもかかわらず、スフレ様に食感がふんわりとしてしっとりしており、口溶けの良い気泡含有菓子生地を、平易かつ安定的に、さらには大量生産をすることができる気泡含有菓子生地の製造法を提供する事にある。例文帳に追加
To provide a method for producing air bubble-containing confectionery dough enabling easy and stable mass production of air bubble-containing confectionery dough maintaining a condition enough to be molded into sponge dough, applicable to direct baking with an oven, having souffle-like palate feeling being soft, moist and favorably meltable in the mouth notwithstanding that the air bubble-containing confectionery dough after baking and cooling has form preservability. - 特許庁
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