意味 | 例文 (4件) |
Flour snack confectioneryの部分一致の例文一覧と使い方
該当件数 : 4件
Soybean flour is used to dust mochi (rice cake) to make a snack and is used as an ingredient for Japanese confectionery. 例文帳に追加
餅にからめて食べたり、和菓子の原料とする。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
PRODUCTION OF PUFFED-TYPE SNACK CONFECTIONERY MADE MAINLY FROM GRAIN FLOUR例文帳に追加
穀粉を主体とする膨化型スナック菓子の製造方法 - 特許庁
The food is usable as rice for Shochu (Japanese distilled spirit), retort cooked rice, dried rice, soy sauce rice, noodles, snack confectionery, soup, rice gruel, flour for Japanese-style pancake containing vegetables and other foodstuff (Okonomiyaki), mixed flour, rice flour for rice bread, or the like.例文帳に追加
焼酎用米、レトルト米飯、乾燥米飯、しょうゆ用米、麺類、スナック菓子、スープ、おかゆ、お好み焼き粉、ミックス粉、米パン用米粉等の用途に適用ができる。 - 特許庁
This snack confectionery is obtained by adding ≥0.1 wt.% of polysaccharides such as xanthan gum, gum guaiac, gellan gum or locust bean gum, pref. soybean polysaccharides or galacturonic acid-predominant polysaccharides such as pectin to a stock consisting mainly of grain flour such as wheat flour or rye flour followed by carrying out an extrusion cooking.例文帳に追加
小麦粉やライ麦粉等の穀粉を主体とする原料に対し、キサンタンガム、グァーガム、ジェランガム、ローカストビンガム等の多糖類、好ましくは大豆多糖類、ペクチン等のガラクツロン酸を主成分とする多糖類を0.1%以上添加し、エクストルージョンクッキングを行なう。 - 特許庁
意味 | 例文 (4件) |
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