意味 | 例文 (7件) |
be crunchyとは 意味・読み方・使い方
追加できません
(登録数上限)
意味・対訳 じゃりじゃりする
「be crunchy」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 7件
To obtain a pasty oil and fat composition for wheat flour food imparting flaky, crunchy and crispy excellent palate feeling to wheat flour food, and enabling palate feeling of the freshly-baked wheat flour food to be maintained.例文帳に追加
小麦粉食品において、フレーキーなサクサクした歯切れの良い優れた食感を与え、焼きたての食感を維持することができる小麦粉食品用油型練込油脂組成物を提供する。 - 特許庁
To provide a mix for batter having no slimy feeling between coating and ingredients, excellent in binding property of coating and in finish of fried coating, and to be used for obtaining a fried food having moderate crispiness in a platable feeling and no crunchy hardness.例文帳に追加
衣と揚げ種の間のぬめり感がなく、衣結着性が良好でかつ衣の揚がりが良く、食感に適度のサクミがあり、ガリガリした硬さがないフライ食品を得るためのバッター用ミックスを提供することにある。 - 特許庁
To provide an unprecedented hard candy-containing gumi candy having crunchy palate feeling and tingling foaming feeling in view of a gumi candy market coming to be revitalized.例文帳に追加
活性化傾向にあるグミキャンディ市場において、従来のグミキャンディにはない、カリカリした食感とシュワシュワとした発泡感とを持ったハードキャンディ含有グミキャンディを提供する。 - 特許庁
The low-calorie food bar contains a high protein core component and a caramel component formulated with a large amount of water-soluble dietary fiber which is cohesive, crunchy and sufficiently soft/moist to be chewable, and flavorful throughout the product's shelf life.例文帳に追加
低カロリーの食品バーは、製品の有効期間中に結合性があり、歯ざわりがよいが、十分柔軟/しっとりとして咀嚼可能であり、風味豊かである、高い含量の水溶性食物繊維と配合されている、高タンパク質のコア材料およびカラメル材料を有する。 - 特許庁
To provide a food material composition which has the extremely reduced characteristic flavor (alkali flavor) and crunchy texture of devil's tongue, can be compounded with processed foods, and can give moist, soft and body tastes to the compounded processed foods, while reducing the calories of the foods.例文帳に追加
コンニャク特有の風味(アルカリ風味)とコリコリとした食感を極度に低下することにより加工食品に配合利用でき、しかも配合した加工食品にしっとり感、ソフト感、コク味を、カロリーを減らしながら付与できる食材組成物を提供する。 - 特許庁
The nuts which have crunchy and crispy palate feeling while leaving flavor originated from nuts more than conventional nuts can be obtained by bringing raw beans to a moist condition by boiling, processing the nuts at constant pressure (1,400-2,500 hPa) and temperature (110-280°C) for 4-6 min, and soaking the nuts in sugar solution followed by frying.例文帳に追加
生豆をボイルにより湿潤状態にした後、ナッツに一定の圧力(1400〜2500hPa)、温度(110〜128℃)において、4〜6分間処理し、その後、糖液浸漬し、フライすることにより、従来よりもナッツ本来の風味を残しつつ、カリッとかつサクサクした食感を有するナッツ類を得ることができる。 - 特許庁
-
履歴機能過去に調べた
単語を確認! -
語彙力診断診断回数が
増える! -
マイ単語帳便利な
学習機能付き! -
マイ例文帳文章で
単語を理解!
意味 | 例文 (7件) |
ピン留めアイコンをクリックすると単語とその意味を画面の右側に残しておくことができます。 |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |
「be crunchy」のお隣キーワード |
weblioのその他のサービス
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |