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coliform group bacteriaとは 意味・読み方・使い方
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意味・対訳 大腸菌群
「coliform group bacteria」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 3件
To provide a method for sterilizing oily confectionery dough, efficiently sterilizing so as not to detect mold and coliform group bacteria in a quality test of the oily confectionery dough, in view of the fact that occurrence of growth of mold and coliform group bacteria is rare as oily confectionery represented by chocolate has relatively low moisture, and putting flavor deterioration of oily confectionery by sterilization treatment in a permissible zone.例文帳に追加
チョコレート類を代表とする油性菓子は比較的低水分であるため、カビ類、大腸菌群の発生が起こることは稀であるが、油性菓子生地の品質検査においてカビ、大腸菌群の検出がないように効果的に殺菌するとともに、殺菌処理による油性菓子の風味劣化を許容範囲とする油性菓子生地の殺菌法を提供することを課題とする。 - 特許庁
Alum is white and odorless and has antibacterial properties against coliform group bacteria, Staphylococcus aureus, Bacillus cereus and the like and expresses excellent effect in removing gases such as ammonia gas, amine gases and the like.例文帳に追加
ミョウバンは白色・無臭で、大腸菌群細菌、黄色ブドウ状球菌、セレウス菌などに対して抗菌作用を有し、かつ、アンモニアガス、アミン類ガスの除去に優れた効果を示す。 - 特許庁
The method for sterilizing the oily confectionery dough includes dry-heat heating the oily confectionery dough to 80-110°C followed by keeping at the heating temperature for within 10 min, and rapidly cooling the product to 30-60°C so as to effectively sterilize mold and coliform group bacteria while suppressing flavor deterioration.例文帳に追加
油性菓子生地を80℃〜110℃に乾熱加熱し、該加熱温度で10分間以内保持してから速やかに30〜60℃に冷却することにより、風味劣化を抑えながら、カビ類、大腸菌群を効果的に殺菌することができる。 - 特許庁
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