| 意味 | 例文 (95件) |
starch syrupとは 意味・読み方・使い方
追加できません
(登録数上限)
意味・対訳 水あめ
「starch syrup」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 95件
Sugar, corn starch and starch syrup are each added as an auxiliary material to the product.例文帳に追加
副原料として砂糖、コーンスターチ、水飴等を加える。 - 特許庁
RICE STARCH SYRUP CONTAINING AMINO ACID/MINERAL, AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加
アミノ酸・ミネラル含有米水飴、およびその製造方法 - 特許庁
The maggot bait preferably contains sugar and/or starch syrup, a perfume and a coloring matter.例文帳に追加
さらに砂糖及び/又は水飴、香料及び色素を含有するのがよい。 - 特許庁
To provide a method for producing a glucose syrup from a granular starch slurry.例文帳に追加
顆粒デンプンスラリーからグルコースシロップを生産するための方法を提供する。 - 特許庁
- Heating sugar and mirin to make starch syrup, and blending it with unheated soy sauce.発音を聞く 例文帳に追加
-砂糖、味醂を加熱して水飴状にして、非加熱の醤油に混ぜ合わせる。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
To provide an oil-in-water emulsified composition improved in flavor of a starch syrup-containing oil-in-water emulsified composition by using a specific starch syrup.例文帳に追加
特定の水飴を用いることによって、水飴を含んでいる水中油型乳化組成物の風味を改善した水中油型乳化組成物を提供する。 - 特許庁
-
履歴機能
過去に調べた
単語を確認! -
語彙力診断
診断回数が
増える! -
マイ単語帳
便利な
学習機能付き! -
マイ例文帳
文章で
単語を理解! -
「starch syrup」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 95件
The ratio of the amount of the starch syrup to the amount of the underground water is 1:0.3 to 1:1.例文帳に追加
上記水飴の量と地下水の量との比率は、1:0.3〜1:1とされている。 - 特許庁
Saccharides are preferable as the base agent of the preparation, sugar alcohols and glutinous starch syrup are particularly preferable.例文帳に追加
製剤用基剤としては糖類が好ましく、糖アルコールと水飴が特に好ましい。 - 特許庁
For sweet tastes, starch syrup or mirin (sweet cooking rice wine) has been used, but nowadays, sugar is often used as well.発音を聞く 例文帳に追加
甘みには水飴・みりんが使われるが、現代では砂糖を使うことも多い。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
To provide a method for quickly producing a monosaccharide rich syrup from starch-containing produce.例文帳に追加
でんぷん含有農産物から単糖リッチシロップを迅速に生成する方法の提供。 - 特許庁
The method for producing the glucose syrup includes a step of contacting an alpha amylase and the GSHE simultaneously with the granular starch slurry obtained from a granular starch substrate at the temperature equal to or below the gelatinization temperature of the granular starch to obtain a composition comprising the glucose syrup.例文帳に追加
グルコースシロップ組成物を得るために顆粒デンプンのゼラチン化温度以下の温度で、アルファアミラーゼとGSHEを同時に顆粒デンプン基質から得られた顆粒デンプンスラリーに接触させる工程を含む、グルコースシロップの製造方法。 - 特許庁
The food shape retainability-improving agent comprises a dry konjak processed food prepared by combining konjak flour, starch syrup and starch together.例文帳に追加
食品の保型性改良剤として、こんにゃく粉、水飴及び澱粉を合わせて調製した乾燥こんにゃく加工品を含む。 - 特許庁
The gel-like food property-improving agent comprises a dry devil's tongue processed food prepared by combining devil's tongue flour, starch syrup and starch together.例文帳に追加
ゲル状食品用物性改良剤にこんにゃく粉、水飴及び澱粉を合わせて調製した乾燥こんにゃく加工品を含む。 - 特許庁
A combination of sucrose with maltose starch syrup is preferable as the di- or tri- or higher oligosaccharide.例文帳に追加
二糖類及び三糖類以上のオリゴ糖として、蔗糖とマルトース水あめの組合せが好ましい。 - 特許庁
|
| 意味 | 例文 (95件) |
|
|
starch syrupのページの著作権
英和・和英辞典
情報提供元は
参加元一覧
にて確認できます。
| DBCLS Home Page by DBCLS is licensed under a Creative Commons 表示 2.1 日本 License. | |
| All Rights Reserved, Copyright © Japan Science and Technology Agency | |
| Copyright © 2025 CJKI. All Rights Reserved |
ピン留めアイコンをクリックすると単語とその意味を画面の右側に残しておくことができます。 |
|
ログイン |
Weblio会員(無料)になると
|
「starch syrup」のお隣キーワード |
weblioのその他のサービス
|
ログイン |
Weblio会員(無料)になると
|