例文 (11件) |
モルトエキスを含む例文一覧と使い方
該当件数 : 11件
モルトエキス含有濃厚流動食例文帳に追加
高甘味度甘味料とモルトエキスを含有する甘味料組成物例文帳に追加
SWEETENER COMPOSITION CONTAINING SWEETENER WITH HIGH SWEETNESS AND MALT EXTRACT - 特許庁
モルトエキス中に含まれる、マスキング成分並びに色素成分の分離技術例文帳に追加
TECHNOLOGY FOR SEPARATING MASKING COMPONENT AND PIGMENT COMPONENT CONTAINED IN MALT EXTRACT - 特許庁
麦汁およびモルトエキス、それらの製造方法ならびにそれを含む非アルコール性飲食品例文帳に追加
WORT AND MALT EXTRACT, METHOD FOR PRODUCING THE SAME AND NON-ALCOHOLIC FOOD AND DRINK CONTAINING THE SAME - 特許庁
好ましくは、色価E(10%/1cm)=20に設定した場合、果汁1%に対するモルトエキスの添加量が0.002質量%以上となるようにモルトエキスを添加する。例文帳に追加
It is preferable to add the malt extract so as to bring the amount of the malt extract added to 1% fruit juice to ≥0.002 mass% when setting a color valency at E (10%/1 cm)=20. - 特許庁
大豆タンパク質を含む食肉または魚肉加工食品であって、食肉または魚肉加工食品中にモルトエキスを添加する。例文帳に追加
The meat or fish meat processed food contains soybean protein, and a malt extract is added to the meat or fish meat processed food. - 特許庁
果汁含有飲食品中にモルトエキスを添加することにより、製造時や保存時に生じる果汁の沈殿を抑制する。例文帳に追加
The fruit juice-containing food and drink is suppressed in precipitation of fruit juice which occurs when producing and preserving, by adding a malt extract to the fruit juice-containing food and drink. - 特許庁
パンの配合において、糖源としてモルトエキスのみを使用することを特徴とするパン及びその製造方法。例文帳に追加
This bread and the method for producing the bread each is characterized by using only a molt extract as a sugar source, when raw materials for the bread are mixed. - 特許庁
ギャバ含有量が極めて高い麦汁およびモルトエキス、それらの製造方法ならびにそれを含む非アルコール性飲食品の提供。例文帳に追加
To provide wort and a malt extract each having extremely high content of GABA, to provide a method for producing the wort and the malt extract, and non-alcoholic food and drink containing the wort and the malt extract. - 特許庁
天然のアロエベラゲルを減圧または真空乾燥装置により加工することにより、アロエベラゲルに含まれている有用成分を濃縮し、かつ加熱時間や加熱温度を減らすことにより酵素の破壊を最小限に止め、甘味の弱いモルトエキス、アロエベラの花の蜜もしくは未精製のサトウキビ汁を使用し、食品加工を行う。例文帳に追加
The method for obtaining an aloe vera gel food is provided by processing the natural aloe vera gel with a reduced pressure or vacuum drying device to concentrate active ingredients contained in the aloe vera gel, minimizing the destruction of enzymes by decreasing the heating time or temperature and performing a food processing by using a molt extract, honey of flower of the aloe vera or unrefined sugar cane liquid. - 特許庁
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