1016万例文収録!

「青温加工」に関連した英語例文の一覧と使い方 - Weblio英語例文検索


小窓モード

プレミアム

ログイン
設定

設定

Weblio 辞書 > 英和辞典・和英辞典 > 青温加工に関連した英語例文

セーフサーチ:オフ

不適切な検索結果を除外する

不適切な検索結果を除外しない

セーフサーチについて

青温加工の部分一致の例文一覧と使い方

該当件数 : 3



例文

リポキシゲナーゼを含有する食品について、低(80℃以下の度)で加工処理した場合であっても、長期間保存可能であり、かつ、保存後に調理に用いられた場合に臭みを生じないようにすることを目的とする。例文帳に追加

To provide a lipoxygenase-containing food preservable for a long period even after the treatment at a low temperature (80°C or below) and free from grassy smell even by cooking a preserved food. - 特許庁

熱帯キリンサイを濃緑色から白色まで原料の色の調整を行い、食感のよい硬さの状態で、酢漬け、酒粕漬けあるいは糠漬けにして、呈味成分の昆布や野菜を加えて加工し、常で長期間保存できる海藻加工食品。例文帳に追加

To provide a seaweed processed food preservable for a long period at normal temperature by adjusting the color of a raw material of tropical Kappaphycus Alvarezii from a thick blue green to a white, pickling with hardness of good palate feeling, the raw material in vinegar, sake lees or rice bran, and adding sea tangle or vegetables as taste component to the product followed by processing. - 特許庁

例文

マイクロ波を利用した常圧高蒸気の製造とマイクロ波の応用による殺菌システム並びに果物の無菌物流システム及び食品加工、調理システムの開発。例文帳に追加

METHOD FOR PRODUCING HIGH TEMPERATURE STEAM AT NORMAL PRESSURE USING MICROWAVE AND DEVELOPMENT OF STERILIZATION SYSTEM BY MICROWAVE APPLICATION, GERM-FREE DISTRIBUTION SYSTEM OF FRUIT AND VEGETABLE AND DEVELOPMENT OF FOOD PROCESSING AND COOKING SYSTEM - 特許庁


索引トップ用語の索引



  
Copyright © Japan Patent office. All Rights Reserved.
こんにちは ゲスト さん

ログイン

Weblio会員(無料)になると

会員登録のメリット検索履歴を保存できる!

会員登録のメリット語彙力診断の実施回数増加!

無料会員に登録する
英→日 日→英
こんにちは ゲスト さん

ログイン

Weblio会員(無料)になると

会員登録のメリット検索履歴を保存できる!

会員登録のメリット語彙力診断の実施回数増加!

無料会員に登録する

©2024 GRAS Group, Inc.RSS