例文 (3件) |
青温加工の部分一致の例文一覧と使い方
該当件数 : 3件
リポキシゲナーゼを含有する食品について、低温(80℃以下の温度)で加工処理した場合であっても、長期間保存可能であり、かつ、保存後に調理に用いられた場合に青臭みを生じないようにすることを目的とする。例文帳に追加
To provide a lipoxygenase-containing food preservable for a long period even after the treatment at a low temperature (80°C or below) and free from grassy smell even by cooking a preserved food. - 特許庁
熱帯キリンサイを濃青緑色から白色まで原料の色の調整を行い、食感のよい硬さの状態で、酢漬け、酒粕漬けあるいは糠漬けにして、呈味成分の昆布や野菜を加えて加工し、常温で長期間保存できる海藻加工食品。例文帳に追加
To provide a seaweed processed food preservable for a long period at normal temperature by adjusting the color of a raw material of tropical Kappaphycus Alvarezii from a thick blue green to a white, pickling with hardness of good palate feeling, the raw material in vinegar, sake lees or rice bran, and adding sea tangle or vegetables as taste component to the product followed by processing. - 特許庁
マイクロ波を利用した常圧高温蒸気の製造とマイクロ波の応用による殺菌システム並びに青果物の無菌物流システム及び食品加工、調理システムの開発。例文帳に追加
METHOD FOR PRODUCING HIGH TEMPERATURE STEAM AT NORMAL PRESSURE USING MICROWAVE AND DEVELOPMENT OF STERILIZATION SYSTEM BY MICROWAVE APPLICATION, GERM-FREE DISTRIBUTION SYSTEM OF FRUIT AND VEGETABLE AND DEVELOPMENT OF FOOD PROCESSING AND COOKING SYSTEM - 特許庁
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