例文 (6件) |
Shrimp plantの部分一致の例文一覧と使い方
該当件数 : 6件
Makimono (rolled sushi) (Bettara pickles, Shiba-zuke pickles, Inaka-zuke pickles, mountain burdock, Japanese plum with beefsteak plant, Natto (fermented soybeans), conger with cucumber, cutlet, fried shrimp) 例文帳に追加
巻物(べったら、しば漬、田舎漬、山ごぼう、梅しそ、納豆、穴キュウ(穴子+きゅうり)、カツ、エビフライ) - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
The method for producing the processed meat comprises adding the adjusting material comprising the oil or fat extracted from the vegetable or plant material to the meat of the lobsters, prawns, shrimp or crabs, kneading the mixture and then aging the kneaded lobsters, prawns, shrimp or crabs.例文帳に追加
また本発明の方法は、エビ・カニの身を、上記二種類以上のカニの身を親和させる植物性若しくは動物性の材料より抽出された油脂分よりなる調整材を添加して混練し、当該練成エビ・カニの身を熟成させることを特徴としている。 - 特許庁
For example, it is displayed by sushi toppings such as an egg, a shrimp and salmon roes, or metamorphoses of an insect such as a larva, a pupa and a butterfly, or growing aspects of a plant such as a seed, a sprout and a flower.例文帳に追加
例えば、玉子、エビ、イクラといった寿司ネタや、幼虫、サナギ、蝶といった昆虫の成長態様や、種、芽、花といった植物の成長態様を示すキャラクターで表示する。 - 特許庁
The processed meat further comprises a meat which is obtained by adding an adjusting material comprising a crab meat compatibility-improving oil or fat extracted from a vegetable or plant material to the above meat and then kneading and aging the mixture, and holds the texture and taste of the meat of the lobsters, prawns, shrimp or crabs.例文帳に追加
さらにこれらの身に上記複数種のエビ・カニの身を相互に親和させ、植物性若しくは動物性の材料より抽出された油脂分よりなる調整材を添加して混練熟成させ、エビ・カニの身の食感及び味覚を保持させてなるものである。 - 特許庁
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