意味 | 例文 (11件) |
Sugar-coated chewing-gumの部分一致の例文一覧と使い方
該当件数 : 11件
SUGAR-COATED CHEWING GUM COMPOSITION AND METHOD FOR PRODUCING SUGAR-COATED CHEWING GUM例文帳に追加
糖衣チューインガム組成物及び糖衣チューインガムの製造方法 - 特許庁
SUGAR COATED COMPOSITION FOR SUGAR COATED CHEWING GUM, AND SUGAR COATED CHEWING GUM USING THIS SUGAR COATED COMPOSITION例文帳に追加
糖衣チューインガム用糖衣組成物および該糖衣組成物を使用した糖衣チューインガム - 特許庁
SUGAR-COATED CHEWING GUM AND METHOD FOR MANUFACTURING THE SAME例文帳に追加
糖衣チューインガム及びその製造方法 - 特許庁
A method for manufacturing the sugar-coated chewing gum includes the following steps of: (i) forming a sugar-coated layer sugarcoating on a chewing gum part and having recesses and projections on a surface thereof; and (ii) adhering a flavor agent to a recess of the sugar-coated layer.例文帳に追加
以下の工程を含むことを特徴とする、糖衣チューインガムの製造方法:(i)チューインガム部に糖衣掛けし、表面に凹凸を有する糖衣層を形成する工程;(ii)前記糖衣層の凹部に、風味剤を付着させる工程。 - 特許庁
To provide sugar-coated chewing gum that expresses immediately and a strong taste at the moment when putting into the mouth.例文帳に追加
口に入れた瞬間に速やかに、かつ強い味が発現する糖衣チューインガムを提供する。 - 特許庁
To provide sugar-coated chewing gum fast in an enzyme chewing discharging speed, and excellent in elution properties in the mouth and long term preservation stability.例文帳に追加
酵素の咀嚼放出速度が速く、口中への溶出性に優れ、かつ長期保存安定性に優れる糖衣チューインガムを得る。 - 特許庁
To provide a sugar-coated chewing gum composition reliably eliminating substance adhering to the teeth and coat of tongue, and having preferable texture and actual cleaning feeling: and to provide a method for producing sugar-coated chewing gum.例文帳に追加
歯の付着物や舌苔を確実に除去でき、良好な食感及び清掃実感を有する糖衣チューインガム組成物及びその製造方法を提供する。 - 特許庁
The enzyme is a dextrase and/or mutanase, and the sugar-coated product is a chewing gum, tablet confectionery or capsule.例文帳に追加
該酵素がデキストラナーゼ及び/又はムタナーゼであり、該糖衣製品がチューインガム、錠菓又はカプセルである糖衣製品。 - 特許庁
A chewing gum, keeping the center gum covered with a sugar-coated layer, includes a sugar-coated portion having any one of pigments selected from the group consisting of anthocyanin-based pigment and table beet pigment and the center gum portion having at least one type of pigment consisting of turmeric pigment, Spirulina pigment and Safflower yellow pigment, and changes color with the degree of chewing.例文帳に追加
センターガムを糖衣層で被覆したチューインガムにおいて、糖衣部がアントシアニン系色素およびアカビート色素からなる群から選ばれるいずれかの色素を有し、センターガム部にウコン色素、スピルリナ色素、およびベニバナ黄色素からなる少なくとも1種の色素を有し、咀嚼の程度に応じて色が変化する、チューインガム。 - 特許庁
The so-called sugar-coated microcapsule flavor and taste, which is prepared by bonding mannitol to the surface of yeast wherein a flavor, preferably mannitol is added to the inside of bacterial cells, is used as a flavor and taste agent to prepare the chewing gum.例文帳に追加
着香料として、菌体内に香料、好ましくはメントール類を内包させた酵母の表面にマンニトールを付着させてなる、いわゆる糖被覆マイクロカプセル香料を用いて、チューインガムを調製する。 - 特許庁
意味 | 例文 (11件) |
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