1016万例文収録!

「fiber bread」に関連した英語例文の一覧と使い方 - Weblio英語例文検索


小窓モード

プレミアム

ログイン
設定

設定

Weblio 辞書 > 英和辞典・和英辞典 > fiber breadに関連した英語例文

セーフサーチ:オン

不適切な検索結果を除外する

不適切な検索結果を除外しない

セーフサーチについて

fiber breadの部分一致の例文一覧と使い方

該当件数 : 9



例文

DIETARY FIBER-CONTAINING COMPOSITION FOR BREAD-MAKING, BREAD AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加

製パン用食物繊維含有組成物、パン類及びその製造方法 - 特許庁

BREAD CONTAINING EDIBLE FIBER AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加

食物繊維入りパンおよびその製造法 - 特許庁

METHOD FOR PRODUCING BREAD CONTAINING DIETARY FIBER例文帳に追加

食物繊維を含むパン類の製造方法 - 特許庁

To provide a method for producing bread having high quality even when a dietary fiber which has not been particularly processed for the improvement of bread-making property is used.例文帳に追加

製パン性改良のために特別な加工をしていない食物繊維を使用した場合であっても、品質の良好なパン類を製造することができる方法を提供すること。 - 特許庁

例文

This method comprises baking hard bread on an air-permeable underlay having flexibility and composed of a heat-resistant material consisting of polyfluorocarbon fiber, glass fiber, metallic fiber or their complex, and the other objective air-permeable underlay is provided therefor.例文帳に追加

ポリフルオロカーボン繊維、ガラス繊維、金属繊維、又はそれらの複合体から成る耐熱性素材から構成された柔軟性のある通気性基盤上でハード系パンを焼成する製パン方法,及び該通気性基盤。 - 特許庁


例文

To provide dietary fiber for baked foods made of coarse-grained bran, wheat flour composition for baked foods blended with the dietary fiber, and bread or wheat flour baked foods made of the wheat flour composition for baked foods.例文帳に追加

粗挽きふすまからなる焼成食品用食物繊維、およびそれを配合した焼成食品用小麦粉組成物、さらにその焼成食品用小麦粉組成物を使用して製造したパン類または小麦粉焼成食品の提供。 - 特許庁

The bread thus obtained has high nutritive value because of being rich in calcium and dietary fiber derived from the soybean curd refuse and also rich in isoflavone, saponin, calcium, etc. derived from the concentrated soybean milk.例文帳に追加

このようなパンは、おから由来のカルシウム、食物繊維を多く含んだ栄養価の高いものとなり、また濃縮豆乳由来のイソフラボン、サポニン、カルシウムなどを多く含んだ栄養価が高いパンとなる。 - 特許庁

To prepare edible fiber colloidal jam excluding the use of various additives, having a low calorie and not melting or dissolving out on heating when it is used in a confectionery for bread.例文帳に追加

多種多様の添加物の使用を排した、低カロリーの、加えて菓子パンなどに使用したときに加熱による融解や溶け出しのないジャムを提供すること。 - 特許庁

例文

The texture is softened by exchanging flour of a raw material for the bread crumbs with extra-strength flour, and mixing soybean flour (raw soybean flour), shortening, glucose, common salt, yeast, yeast food, ascorbic acid, resistant dextrin of water-soluble dietary fiber as a dietary fiber, flour-originated modified starch, pH regulator, and emulsifier therewith.例文帳に追加

パン粉の原材料、小麦粉を強力粉に変え、大豆粉(生大豆粉)、ショートニング、ブドウ糖、食塩、イースト、イーストフード、アスコルビン酸、食物繊維は水溶性食物繊維の難消化性デキストリンとし、小麦由来加工澱粉、PH調整剤、乳化剤を混合したことにより食感がソフトになった。 - 特許庁

索引トップ用語の索引



  
Copyright © Japan Patent office. All Rights Reserved.
こんにちは ゲスト さん

ログイン

Weblio会員(無料)になると

会員登録のメリット検索履歴を保存できる!

会員登録のメリット語彙力診断の実施回数増加!

無料会員に登録する
英→日 日→英
こんにちは ゲスト さん

ログイン

Weblio会員(無料)になると

会員登録のメリット検索履歴を保存できる!

会員登録のメリット語彙力診断の実施回数増加!

無料会員に登録する

©2024 GRAS Group, Inc.RSS