ブラウザの設定でJava Scriptの使用を有効にしてご利用ください。
読み方:さしみぼうちょう
刺身庖丁、刺し身包丁 とも書く
刺身包丁という包丁
a utility knife called a fish-slicing knife
鮪の刺身
slices of raw tunny
肉切庖丁
a cleaver
鰻丼
a bowl of eel and rice
包丁さばき
the cutting movements of a {kitchen knife}
刺身の盛り合わせ
A plate of assorted sashimi
包丁
a kitchen knife
甘漬けという漬物
a type of Japanese pickle called 'amazuke'
早漬けの漬物
pickles salted overnight
アユの塩焼
Salt-grilled ayu
あら煮
boiled bones
鰹の煮つけ
hard-boiled bonito
ローストビーフサンドイッチ
a roast beef sandwich
牡蠣フライ一皿
a plate of fried oysters
ローストビーフ
roast beef
ロースト用のラムの切り身
a cut of lamb suitable for roasting
照り焼きサンド
teriyaki sandwich
ソーセージ盛り合わせ
Sausage platter
ステーキにパセリを添える
garnish a steak with parsley
ホタテのソテー
Sauteed scallops
サーモンステーキ
salmon steak
イカの墨
the ink of the cuttlefish―sepia
鰻を蒲焼きにする
to spitchcock eels
塩漬けの豚肉
salt pork
鰻の蒲焼
spitchcocked eels
水分の多いローストビーフ
succulent roast beef
鳥肉スープ
chicken broth
刺身包丁