ブラウザの設定でJava Scriptの使用を有効にしてご利用ください。
読み方 シオタレル
grieve
塩を振る
to sprinkle salt on fish―sprinkle fish with salt
塩水
salt water
塩を作る
to produce salt
海塩
sea salt
塩水に浸す
soak in brine
塩を売り歩くこと
the act of peddling salt
放出された塩水
effused brine
ヨード入りの塩
iodized salt
塩の行進
The Salt March
塩一つまみ
a pinch of salt
塩の辛い鮭
strongly salted salmon
塩をヨウ素化する
iodize salt
塩が甘い
(料理なら)The dish is not salt enough―(漬物なら)―The pickles are not sufficiently salted
純粋な塩
pure salt
塩が辛い
There is too much salt in it
塩の味
the taste of salt
塩ください。
The salt, please.
溶解した塩
a deliquescent salt
並み塩という食塩
salt called crude salt
塩を掘ってください
dig salt
焼き塩という塩
in Japanese cooking, salt roasted to remove the bitter taste
塩を一つまみつまむ
to take a pinch of salt
塩を含む水
water containing salts
焙煎された塩
The salt decrepitated
塩を炒める
decrepitate salts
塩を甘くしておくれ
Do not put too much salt in it.
塩という調味料
a seasoning and food preservative, called salt
塩出しをするために用いる塩
salt added to water in which food is soaking to assist in drawing out excess salt
塩が利き過ぎている
There is too much salt in it.
ばらりと塩をまくさま
the aspect associated with sprinkling salt on something
塩垂れる