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バタークリームの英語
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英訳・英語 butter cream
「バタークリーム」を含む例文一覧
該当件数 : 23件
バタークリーム用油脂組成物及びバタークリーム例文帳に追加
FAT COMPOSITION FOR BUTTER CREAM AND BUTTER CREAM - 特許庁
バタークリームは、ケーキをおおった例文帳に追加
the butter cream smothered the cake発音を聞く - 日本語WordNet
バタークリーム用油脂組成物例文帳に追加
OIL AND FAT COMPOSITION FOR BUTTERCREAM - 特許庁
バタークリーム用油脂組成物例文帳に追加
OIL-AND-FAT COMPOSITION FOR BUTTER CREAM - 特許庁
バタークリーム類とその製造法例文帳に追加
BUTTER CREAM, AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁
バタークリームという,菓子用のクリーム例文帳に追加
a cream used in confectionery called butter cream発音を聞く - EDR日英対訳辞書
バタークリーム組成物およびその製造方法例文帳に追加
BUTTER CREAM COMPOSITION AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁
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「バタークリーム」を含む例文一覧
該当件数 : 23件
バタークリーム用油中水型乳化油脂組成物例文帳に追加
WATER-IN-OIL EMULSIFIED OIL-AND-FAT COMPOSITION FOR BUTTER CREAM - 特許庁
玉ねぎとシェリー、とマデリアで味付けされたロブスターバター、クリームと卵黄例文帳に追加
lobster butter and cream and egg yolks seasoned with onions and sherry or Madeira発音を聞く - 日本語WordNet
部分硬化油を使用しなくてもバタークリームとして十分な保型性(硬さ)があり、口溶け、風味の優れた低トランス酸のバタークリーム類を得ること。例文帳に追加
To provide butter creams having shape-retaining properties (hardness) satisfactory as butter cream even when using no partially hydrogenated oil, excellent in meltability and flavor, and having low trans fatty acid. - 特許庁
本発明の課題は、トランス脂肪酸含量が十分に低いにもかかわらず、水素添加臭様の風味を有するホイップクリーム、飲料用クリーム、フラワーペースト、バタークリーム等の食用クリームを提供することである。例文帳に追加
To provide edible cream, such as whipped cream, cream for beverage use, flour paste, and butter cream, having flavor like hydrogenation smell, in spite of having a sufficiently low trans fatty acid content. - 特許庁
本発明の目的は、独自性があり、新規な機能や良好な風味食感を有し、且つ比較的平易な作業条件にて得られる、口溶けの良いバタークリーム類、及びその製造法を開発することを本発明の目的とする。例文帳に追加
To provide butter cream smooth in the mouth, having uniqueness, novel function and good flavor and palate feeling, and obtained under relatively easy working conditions: and to provide a method for producing the butter cream. - 特許庁
起泡性が良好で比重が小さく、かつ良好な風味、口溶け感などを有し、バタークリーム用として好適な気泡含有油中水型乳化油脂組成物を提供すること。例文帳に追加
To obtain a foam-containing water-in-oil emulsified oil and fat composition having excellent foaming properties, a small specific gravity, excellent flavor and melting feeling in the mouth and suitable for butter cream. - 特許庁
本発明は、低トランス酸にもかかわらず保型性が良好で、口溶けや風味を損なわず、且つ油脂結晶の経時変化を抑えたバタークリーム用油脂組成物を提供することを目的とする。例文帳に追加
To provide an oil-and-fat composition for butter cream having good shape retention regardless of a low-trans acid content, not spoiling meltability in the mouth and flavor, and suppressed in deterioration of oil and fat crystal with age. - 特許庁
比重が小さくて食感が軽く、且つ口溶けが良好で保型性に優れ、しかも簡単な操作により得られるバタークリーム組成物を提供すること。例文帳に追加
To provide a butter cream composition having a low relative density, light palate feeling, and favorable meltability in the mouth, excellent in form retainability, and obtained through a simple operation. - 特許庁
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