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Weblio 辞書 > 英和辞典・和英辞典 > バタークリームの意味・解説 > バタークリームに関連した英語例文

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バタークリームを含む例文一覧と使い方

該当件数 : 23



例文

バタークリーム用油脂組成物及びバタークリーム例文帳に追加

FAT COMPOSITION FOR BUTTER CREAM AND BUTTER CREAM - 特許庁

バタークリームは、ケーキをおおった例文帳に追加

the butter cream smothered the cake  - 日本語WordNet

バタークリーム用油脂組成物例文帳に追加

OIL AND FAT COMPOSITION FOR BUTTERCREAM - 特許庁

バタークリーム用油脂組成物例文帳に追加

OIL-AND-FAT COMPOSITION FOR BUTTER CREAM - 特許庁

例文

バタークリーム類とその製造法例文帳に追加

BUTTER CREAM, AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁


例文

バタークリームという,菓子用のクリーム例文帳に追加

a cream used in confectionery called butter cream  - EDR日英対訳辞書

バタークリーム組成物およびその製造方法例文帳に追加

BUTTER CREAM COMPOSITION AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁

バタークリーム用油中水型乳化油脂組成物例文帳に追加

WATER-IN-OIL EMULSIFIED OIL-AND-FAT COMPOSITION FOR BUTTER CREAM - 特許庁

玉ねぎとシェリー、とマデリアで味付けされたロブスターバター、クリームと卵黄例文帳に追加

lobster butter and cream and egg yolks seasoned with onions and sherry or Madeira  - 日本語WordNet

例文

部分硬化油を使用しなくてもバタークリームとして十分な保型性(硬さ)があり、口溶け、風味の優れた低トランス酸のバタークリーム類を得ること。例文帳に追加

To provide butter creams having shape-retaining properties (hardness) satisfactory as butter cream even when using no partially hydrogenated oil, excellent in meltability and flavor, and having low trans fatty acid. - 特許庁

例文

本発明の課題は、トランス脂肪酸含量が十分に低いにもかかわらず、水素添加臭様の風味を有するホイップクリーム、飲料用クリーム、フラワーペースト、バタークリーム等の食用クリームを提供することである。例文帳に追加

To provide edible cream, such as whipped cream, cream for beverage use, flour paste, and butter cream, having flavor like hydrogenation smell, in spite of having a sufficiently low trans fatty acid content. - 特許庁

本発明の目的は、独自性があり、新規な機能や良好な風味食感を有し、且つ比較的平易な作業条件にて得られる、口溶けの良いバタークリーム類、及びその製造法を開発することを本発明の目的とする。例文帳に追加

To provide butter cream smooth in the mouth, having uniqueness, novel function and good flavor and palate feeling, and obtained under relatively easy working conditions: and to provide a method for producing the butter cream. - 特許庁

起泡性が良好で比重が小さく、かつ良好な風味、口溶け感などを有し、バタークリーム用として好適な気泡含有油中水型乳化油脂組成物を提供すること。例文帳に追加

To obtain a foam-containing water-in-oil emulsified oil and fat composition having excellent foaming properties, a small specific gravity, excellent flavor and melting feeling in the mouth and suitable for butter cream. - 特許庁

本発明は、低トランス酸にもかかわらず保型性が良好で、口溶けや風味を損なわず、且つ油脂結晶の経時変化を抑えたバタークリーム用油脂組成物を提供することを目的とする。例文帳に追加

To provide an oil-and-fat composition for butter cream having good shape retention regardless of a low-trans acid content, not spoiling meltability in the mouth and flavor, and suppressed in deterioration of oil and fat crystal with age. - 特許庁

比重が小さくて食感が軽く、且つ口溶けが良好で保型性に優れ、しかも簡単な操作により得られるバタークリーム組成物を提供すること。例文帳に追加

To provide a butter cream composition having a low relative density, light palate feeling, and favorable meltability in the mouth, excellent in form retainability, and obtained through a simple operation. - 特許庁

従来使用が困難であったパーム油及びパーム油加工品を多量に含んだ油脂を使用して起泡性の良好なバタークリーム用起泡性油中水型乳化物を提供することにある。例文帳に追加

To provide a foaming water-in-oil emulsion for butter cream having good foaming properties, produced using oil and fat largely containing palm oil and a palm-oil processed product conventionally difficult in use. - 特許庁

パーム油及びパーム由来の加工油脂を油脂中90重量%以上配合した油脂に乳化剤としてポリソルベートを使用することにより起泡性の良好なバタークリーム用起泡性油中水型乳化物を得ることができた。例文帳に追加

The foaming water-in-oil emulsion for butter cream excellent in foaming properties, is produced by adding polysorbate as an emulsifier to oil and fat obtained by adding90 wt.% of palm oil and processed oil and fat derived from the palm. - 特許庁

本発明は、ゲル化剤とマルトシルトレハロースを加えたものを含気泡させて油性食品に加える事によって、油性食品との混和作業が平易である、具体的には比較的低温にて作業が可能であり、新規なバタークリーム類が得られる。例文帳に追加

The new butter cream is obtained through making a mixture of a gelling agent and maltosyl trehalose contain foam and adding the foam-containing mixture to oily food so as to simplify mixing operation of the butter cream with the oily food, specifically enable the mixing operation to be performed at relatively low temperature. - 特許庁

本発明は、乳化安定性に優れ、乳化剤特有の異味異臭が感じられず、油っぽさ・べたつきが軽減され、口溶けが良好な食感を有し、適度な保形性が付与されたバタークリームなどの油中水型乳化組成物を提供する。例文帳に追加

To provide a water-in-oil emulsified composition such as butter cream excellent in emulsion stability, having no feeling of strange taste and smell peculiar to an emulsifier, reduced in oiliness and stickiness, having palate feeling with excellent melting feeling in the mouth and given with moderate shape retention. - 特許庁

粒子径が1μm以上の脂肪球粒子が実質的に存在しない加糖ホイップ済みクリームまたは粒子径が0.1μm以下の脂肪球粒子が10個数%以上存在する加糖ホイップ済みクリームを20〜50重量%練り込んだバタークリーム組成物。例文帳に追加

The butter cream composition is obtained by kneading 20-50 wt.% of sweetened whipped cream substantially free of fat globules each having a particle diameter of ≥1μm, or whipped cream containing10 count % of fat globules each having a particle diameter of ≤0.1 μm. - 特許庁

魚硬化油の代替油脂として使用可能であるクリーミング性改良油脂、及び該油脂を使用した、クリーミング性に優れた可塑性油脂組成物、更には油性感及び口溶けの改良されたバタークリームや焼菓子を提供すること。例文帳に追加

To obtain fats and oils with improved creaming properties usable as substitute fats and oils for a hardened fish oil, to obtain a plastic fat and oil composition excellent in creaming properties using the fats and oils, and further to provide butter cream and baked confectionery with improved fatty and/or oily texture and improved melting properties in the mouth. - 特許庁

本発明は、油中水型食品をマーガリンやベーカリー食品のサンド・フィリング・トッピング等のバタークリーム、スプレッド等に用いた際、乳化安定性に優れ、口に含んだときに速やかに油中水型から水中油型に転相し、口溶け、油性感が良好である油中水型食品を提供することを課題とする。例文帳に追加

To provide water-in-oil food excellent in emulsification stability when using the water-in-oil food for margarine, and butter cream and spread of sandwich/filling/topping of bakery food, rapidly phase inverting from water-in-oil to oil-in-water when containing in the mouth, and excellent in melting feeling in the mouth and oily feeling. - 特許庁

例文

広い温度域で一定の物性や機能を有し、特に広い温度域で高いクリーミング性を有し、さらに包水性が良好である可塑性油脂組成物、並びに、該可塑性油脂組成物を使用した、油性感が減じられ、耐熱性及び口溶けに優れたバタークリームなどのクリーム類、及び、ショートネス性及び口溶けに優れたバターケーキやクッキー等の焼菓子類を提供すること。例文帳に追加

To provide a plastic oil-and-fat composition having constant physicality or function in a wide temperature area, particularly having high creaming property in the wide temperature area, also having favorable water retention, and enabling production of cream such as butter cream reduced in oily feeling and excellent in heat resistance and meltability in the mouth, and baked confectionery such as butter cake or cookie excellent in shortness and meltability in the mouth. - 特許庁

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