意味 | 例文 (58件) |
素揚げの英語
追加できません
(登録数上限)
英訳・英語 deep-frying without breading or batter; food deep-fried without breading or batter
「素揚げ」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 58件
揚げ物-天ぷら、掻き揚げ、唐揚げ、薩摩揚げ、素揚げ例文帳に追加
Agemono dishes (fried dishes): tenpura, kakiage (small shrimp and vegetables that are fried), karaage (fried food coated with flour or potato starch), satsuma-age (fried fish paste), su-age (what is fried with no coat)発音を聞く - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
ウニの素揚げにフィレ肉のステーキ...例文帳に追加
Fried sea urchin and filet mignon... - 映画・海外ドラマ英語字幕翻訳辞書
油脂加工リン酸架橋澱粉を含有することを特徴とする揚げ物用打ち粉組成物並びにこれを使用した揚げ物素材及び揚げ物である。例文帳に追加
The dusting-flour composition for deep-fry food contains oil-and-fat processed phosphate cross-linking starch, preferably further contains protein powder. - 特許庁
揚げ物用素材の製造方法及び揚げ種被覆用可食性フィルムロール例文帳に追加
METHOD FOR PRODUCING RAW MATERIAL FOR FRY, AND EDIBLE FILM ROLL FOR COATING INGREDIENT FOR FRY - 特許庁
揚げ物素材に揚げ物用の粉材をまぶし、粉材をまぶした揚げ物素材に、温度130℃から350℃の範囲、かつ時間180秒から900秒の範囲で、過熱水蒸気を噴射して直接加熱し、揚げ物類食品を製造する。例文帳に追加
The method for producing fried food comprises coating a raw material to be fried with fry flour, and spraying the flour-coated raw material with superheated steam at 130-350°C for 180-900 sec to directly heat the material. - 特許庁
揚げ室2に酸素が侵入しないよう、トレイ30が揚げ室2へ搬入及び搬出され、又揚げ室2が密閉され且つその気圧が外気圧より1〜5%の範囲で高くなるよう不活性ガスが揚げ室2内に充填され、酸素を遮断した不活性な微加圧雰囲気で揚げが行われる。例文帳に追加
To prevent oxygen from entering the frying chamber 2, a tray 30 is carried in to and out from the frying chamber 2, inert gas is filled into the frying chamber 2 so that the frying chamber 2 may be airtightly closed and atmospheric pressure may become 1 to 5% higher than outside air, and, frying is executed in an inactive minutely pressurized atmosphere where oxygen is cut off. - 特許庁
黄身素麺という,黄身を素麺のように細くゆで揚げた食べ物例文帳に追加
a type of thin Japanese noodle, called 'kimi-somen'発音を聞く - EDR日英対訳辞書
-
履歴機能過去に調べた
単語を確認! -
語彙力診断診断回数が
増える! -
マイ単語帳便利な
学習機能付き! -
マイ例文帳文章で
単語を理解!
「素揚げ」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 58件
料理の飾りとして、素麺を乾燥したままで揚げて使う場合がある。例文帳に追加
Somen is sometimes deep-fried in a dried state for use as food decoration.発音を聞く - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
素揚げ茹で卵の製造方法及びこれに用いる液漬け茹で卵例文帳に追加
METHOD FOR PRODUCING PLAIN FRIED BOILED EGG AND PICKLED BOILED EGG USED THEREFOR - 特許庁
このような素揚げ茹で卵の製造方法に用いる液漬け茹で卵。例文帳に追加
A pickled boiled egg is used for the method for producing the plain fried boiled egg. - 特許庁
辣子鶏(ラーズージー)は、若鶏の唐揚げとともに、赤唐辛子を素揚げにして、刻んで塩と共に振りかけた四川料理のひとつ。例文帳に追加
Razuji is an example of Szechuan cuisine which is prepared by spreading, together with salt, fried chopped red pepper on fried spring chicken.発音を聞く - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
から揚げ粉衣素材中に粒径212μm以下のデュラム小麦粉を含有することを特徴とするから揚げ粉。例文帳に追加
The deep frying flour contains durum wheat having a particle diameter of ≥212 μm in a deep frying flour coating material. - 特許庁
前記酵素処理は、揚げ製品の油含量を低減し、硬度を増し、揚げ製品の嵩高さを増す(嵩密度を下げる)こともできる。例文帳に追加
The enzyme treatment also reduces the oil content in the fried product, increase the hardness and bulkiness of the fried product (reduces the bulk density). - 特許庁
揚げ処理物に、卵白酵素加水分解物が添加された水中油型乳化物を付着させる揚げ菓子の製造方法。例文帳に追加
The method for producing fried confectionery comprises making oil-in-water emulsified substance to which albumen enzyme hydrolysate is added, adhere to a fried material. - 特許庁
揚げ物における衣の結着性の向上や良い食感の発現といった機能性を有する打ち粉並びにこれを使用した揚げ物素材及び揚げ物の提供を目的とする。例文帳に追加
To provide a dusting-flour composition for deep-fry food having functionality such as improvement in batter-adhesive properties and presentation of good palate feeling each in deep-fry food: and to provide deep-fry food raw material and deep-fry food using the composition. - 特許庁
|
意味 | 例文 (58件) |
素揚げのページの著作権
英和・和英辞典
情報提供元は
参加元一覧
にて確認できます。
This page uses the JMdict dictionary files. These files are the property of the Electronic Dictionary Research and Development Group, and are used in conformance with the Group's licence. |
ピン留めアイコンをクリックすると単語とその意味を画面の右側に残しておくことができます。 |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |
weblioのその他のサービス
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |