意味 | 例文 (3件) |
蛋白増強食の英語
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英訳・英語 increased protein diet
「蛋白増強食」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 3件
ローヤルゼリー全蛋白質当たり9重量%以上含有するものであることを特徴とする、ローヤルゼリーからなる免疫増強剤を食品などの組成物に含有させる。例文帳に追加
The immunopotentiator made of royal jelly that is characterized by containing 9 wt.% or more per all protein of royal jelly is included in the composition such as food. - 特許庁
茶、茶抽出物、カカオ豆、豆乳、豆乳成分、コラーゲン粉末、蛋白質酵素分解ペプチド、野菜など、異風味を持つ健康効果食品素材を原料として使用する食品の、苦味・渋みなどの異風味を抑制し、本来の美味しい風味を増強した食品を製造する方法の提供。例文帳に追加
To provide a production method of food improved in inherent delicious taste by suppressing off-flavor such as bitterness-astringency of foods using, as raw materials, off flavor-having health effect food materials such as tea, tea extracts, cacao beans, soybean milk, soybean milk components, collagen powder, protein enzymolysis peptide, vegetables and the like. - 特許庁
従来の乳化剤や増粘多糖類、小麦グルテン等の添加物を用いず、玄そばを原料とし、ソバ製麺で採用されている篩選別、分級等の技術を使って、蛋白質含量を高くし、特定の平均粒度を有するソバ粉を用いることにより、ソバの食感の改良、風味の増強が同時にできるソバ粉を経済的に製造すること。例文帳に追加
To provide a method for economically producing buckwheat flour which can improve texture of buckwheat noodles and at the same time strengthen flavor, using brown buckwheat as the raw material without using a conventional additive such as an emulsifier, thickening polysaccharides and wheat gluten, using a technique such as sieve selection and classification adopted in buckwheat noodle making so as to increase a protein content, and using buckwheat flour which has a specific average grain size. - 特許庁
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increased protein diet
JST科学技術用語日英対訳辞書
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