小窓モード


プレミアム

ログイン
設定

設定

Solid chocolateとは 意味・読み方・使い方

ピン留め

追加できません

(登録数上限)

単語を追加

和英日本標準商品分類での「Solid chocolate」の意味

Solid chocolate


「Solid chocolate」の部分一致の例文検索結果

該当件数 : 20



例文

DEVICE AND METHOD FOR COATING CHOCOLATE, AND METHOD FOR MOLDING SOLID CHOCOLATE例文帳に追加

チョコレートコーティング装置及び方法、並びに固形チョコレートの成形方法 - 特許庁

The chocolate confectionery is such that a chocolate solid material (2) formed by imitating a buried material is disposed inside a container (1), and granular chocolate (3) is filled in the container (1) with the chocolate solid material(2) buried.例文帳に追加

容器(1)内に埋蔵物に模して形成したチョコレート固形物(2)を配置し、このチョコレート固形物(2)を埋没させる状態で粉粒状チョコレート(3)を容器(1)内に充填してある。 - 特許庁

To obtain a solid chocolate which is a solid chocolate to be dissolved in a beverage such as water, milk, coffee, etc., and to be drunk, capable of being excellently dissolved and dispersed.例文帳に追加

水、牛乳、コーヒーなどの飲料に溶解して飲む固形チョコレートであって、溶解、分散を良くした固形チョコレートを提供する。 - 特許庁

SOLID CHOCOLATE WITH MUDDLER TO BE DISSOLVED IN BEVERAGE AND DRUNK例文帳に追加

飲料に溶解して飲むためのマドラー付き固形チョコレート - 特許庁

The solid chocolate can be molded by using an elastic forming mold.例文帳に追加

固形チョコレートは弾性成形型を用いて成形できる。 - 特許庁

To provide methods and compositions for forming a coating on the external surface of a solid chocolate or chocolate-coated product.例文帳に追加

固形チョコレートまたはチョコレートでコーティングされた製品の外表面にコーティングを形成する方法および組成物の提供。 - 特許庁

例文

This method for producing the baked confectionery comprises adjusting chocolate dough as the raw material so that the grain size of solid contained in the chocolate dough may be22 μm, forming into a given shape and baking the product preferably at 180-300°C for 1-10 min.例文帳に追加

原料となるチョコレート生地を、該チョコレート生地中に含まれる固形物の粒度が22μm以下となるように調製し、所定形状に成形した後、好ましくは180〜300℃で1〜10分間焼成する。 - 特許庁

>>例文の一覧を見る


調べた例文を記録して、 効率よく覚えましょう
Weblio会員登録無料で登録できます!
  • 履歴機能
    履歴機能
    過去に調べた
    単語を確認!
  • 語彙力診断
    語彙力診断
    診断回数が
    増える!
  • マイ単語帳
    マイ単語帳
    便利な
    学習機能付き!
  • マイ例文帳
    マイ例文帳
    文章で
    単語を理解!
  • その他にも便利な機能が満載!
Weblio会員登録(無料)はこちらから

「Solid chocolate」の部分一致の例文検索結果

該当件数 : 20



例文

Preferably in the laurin-based oil and fat used in the chocolate, the solid fat content (SFC) is 35 to 60% at 10°C, 5 to 20% at 20°C, and 5% or less at 25°C and the oil content of the chocolate is preferably 18 to 60 mass%.例文帳に追加

該チョコレートに使用するラウリン系油脂は、好ましくは、固体脂含量(SFC)が10℃で35〜60%、20℃で5〜20%、25℃で5以下であり、該チョコレートの油分は、好ましくは18〜60質量%である。 - 特許庁

The solid chocolate contains preferably cocoa mass, cocoa butter, lecithin, sucrose fatty acid ester and caseinate.例文帳に追加

この固形チョコレートは、ココアマス、ココアバター、レシチン、ショ糖脂肪酸エステル及びカゼイネートを含有するものが好ましい。 - 特許庁

To provide a tray type drawable carton housing a solid substance, a granular substance, powder or the like such as chocolate, confectionery, candy, seasoning, a troche agent.例文帳に追加

チョコレート、菓子、キャンデー、調味料、トローチ剤等の固形物あるいは顆粒物、紛体物等を収納する中舟式引き出しカートンに関する。 - 特許庁

It is preferable to adjust the grain size of solid contained in the chocolate dough to be 8-22 μm through a refiner.例文帳に追加

前記チョコレート生地中に含まれる固形物の粒度が8〜22μmとなるように調製することが好ましい。 - 特許庁

This baked confectionery is obtained by baking a bakery dough comprising the oil-in-water type hydrous chocolate prepared by mixing 20-80 wt.% of a chocolate liquor containing10 wt.% of solid matter derived from cacao with 80-20 wt.% of an aqueous phase component.例文帳に追加

カカオ由来の固形分を10重量%以上含有するチョコレート生地20〜80重量%と水相成分80〜20重量%とを混合した水中油型含水チョコレートを包餡するベーカリー生地を焼成してなる焼成菓子。 - 特許庁

To provide chocolate having natural flavor of coffee or tea without requiring as the essential ingredient cacao solid and milk solid and without excessively containing oil and fat and sugar.例文帳に追加

カカオ固形分及び乳固形分を必須成分とせず、油脂や砂糖を過度に含有しない、コ−ヒ−や茶類の自然な風味を持つチョコレ−ト類を提供することを目的とする。 - 特許庁

This method for producing the air-containing chocolates comprises making a foamable chocolate composition containing polyglycerol fatty acid ester having as the main ingredient diglycerol saturated fatty acid contain air under a temperature condition in which solid fat does not exist.例文帳に追加

ジグリセリン飽和脂肪酸エステルを主成分とするポリグリセリン脂肪酸エステルを含有する起泡性チョコレート組成物に、固体脂が存在しない温度条件下で含気させる。 - 特許庁

例文

This chocolate preparation is obtained by mixing a cocoa butter substrate fat with cocoa powder, a sweetener, an emulsifier, and a medicine, has cacao flavor and a sweet taste, and uses the fatty solid or semi-fatty base material.例文帳に追加

ココアバター代替油脂と、カカオ末、甘味料、乳化剤、および薬物を混合して得た、カカオ風味と甘味を有する油脂性の固形または半固形基剤を用いたチョコレート剤。 - 特許庁

>>例文の一覧を見る

「Solid chocolate」の意味に関連した用語

Solid chocolateのページの著作権
英和・和英辞典 情報提供元は 参加元一覧 にて確認できます。

   
総務省総務省
Copyright(c)2024 総務省 統計局 All rights reserved
政府統計の総合窓口(e-Stat)

ピン留めアイコンをクリックすると単語とその意味を画面の右側に残しておくことができます。

こんにちは ゲスト さん

ログイン

Weblio会員(無料)になると

会員登録のメリット検索履歴を保存できる!

会員登録のメリット語彙力診断の実施回数増加!

無料会員に登録する

このモジュールを今後表示しない
みんなの検索ランキング
閲覧履歴
無料会員登録をすると、
単語の閲覧履歴を
確認できます。
無料会員に登録する
英→日 日→英
こんにちは ゲスト さん

ログイン

Weblio会員(無料)になると

会員登録のメリット検索履歴を保存できる!

会員登録のメリット語彙力診断の実施回数増加!

無料会員に登録する

©2024 GRAS Group, Inc.RSS