意味 | 例文 (5件) |
cutting up fishとは 意味・読み方・使い方
追加できません
(登録数上限)
意味・対訳 魚をバラした
「cutting up fish」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 5件
To provide a fish body-cutting up blade cutting up body of fish in an excellent workability capable of properly and efficiently cutting up the raw and defrosted body of fish along the back bone and a fish body-cutting up apparatus excellent in productivity, capable of automatically and efficiently cutting up body of fishes in a short utilizing time of this blade.例文帳に追加
生あるいは解凍された状態の魚体を背骨に沿って適正にかつ効率よく裁割することのできる魚体切断刃およびこの魚体切断刃を用いて魚体を自動的に短時間で効率よく裁割することのできる生産性に優れた魚体裁割装置を提供することを目的とする。 - 特許庁
This body of fish cutting up apparatus is characterized by installing the body of fish cutting blade 1 which is formed by mounting the blade part 3 at least one end of base part 2 formed as an endless belt, as mobile by the cutting blade driving mean 41.例文帳に追加
無端ベルト状に形成された基部2の少なくとも一端に刃部3を設けることにより魚体切断刃1を形成し、この魚体切断刃1を切断刃駆動手段41により走行可能に配設したことを特徴とする。 - 特許庁
This crab leg meat-like fish paste product is obtained by winding up a fish paste sheet 1 to form a bar-like product 3 having a proper diameter, forming notches 5 symmetrically inclined to its longitudinal direction on the bar-like product 3 and then cutting the notched product in an arrow feather shape.例文帳に追加
すり身シ−ト1を適宜径に巻き上げて棒状体3を形成した後、前記棒状体3にその長さ方向に対し対称的に傾斜する切れ目5を狭間隔置きに刻設すると共に、矢羽根形状にカットする。 - 特許庁
To provide seasoned dried bonito shavings retaining an initial flake shape obtained by cutting fish flake, usable in many purposes, helpful to speed up cooking and excellent in mass production, and to provide a method for producing the seasoned dried fish shavings.例文帳に追加
魚節から切削して得られた当初の薄片形状を維持し、多目的に使用可能であって、且、調理の迅速化に役立つとともに、量産性に優れている味付き削り節、及び、その製造方法を提供する。 - 特許庁
The nutrition function food is manufactured by putting into a container body 2 a plurality of kinds of food materials 1A, 1B and 1C formed to a predetermined size by cutting a vegetable, a fruit, a blue fish, a fingerling, etc. to a predetermined size after they are boiled and softened, sealing up the container body with a lid body 3, and freezing the food materials.例文帳に追加
野菜、果物、青魚、小魚等を煮て柔らかくした後、所定の大きさに裁断し、所定の大きさに形成した食品材料1A、1B、1Cを、容器本体2内に複数種類充填し、蓋体3によって密封した後、冷凍して、栄養機能食品を製造する。 - 特許庁
-
履歴機能過去に調べた
単語を確認! -
語彙力診断診断回数が
増える! -
マイ単語帳便利な
学習機能付き! -
マイ例文帳文章で
単語を理解!
|
意味 | 例文 (5件) |
|
ピン留めアイコンをクリックすると単語とその意味を画面の右側に残しておくことができます。 |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |
「cutting up fish」のお隣キーワード |
weblioのその他のサービス
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |