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meat characteristicとは 意味・読み方・使い方

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意味・対訳 肉質


JST科学技術用語日英対訳辞書での「meat characteristic」の意味

meat characteristic


「meat characteristic」の部分一致の例文検索結果

該当件数 : 7



例文

To provide a new processed meat product which has the characteristic flavor/nutritive ingredients and the like of the meat and can be eaten by aged persons, and the like.例文帳に追加

食用肉が有する独特の風味・栄養成分などを保持し、かつ高齢者などに供食できる新規な食肉加工品の提供。 - 特許庁

Another characteristic of yakitori in Bibai is that many yakitori-ya restaurants boil meat once before grilling it.発音を聞く 例文帳に追加

一度肉をボイルしてから焼く店が多いことも美唄の特徴となっている。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

A characteristic flavor with sweetness, thickness and texture of fresh squid meat and liver, different from conventional salted fish guts, can be enjoyed.例文帳に追加

従来の塩辛と違い新鮮なイカの身と肝の甘味とトロミと食感を具えた特有な風味を味わうことが出来る。 - 特許庁

A doughnut having the palatability and characteristic taste similar to those of yeast doughnut can be prepared without using yeast fermentation by adding ground meat paste of white-flesh fish to the raw materials for doughnut paste.例文帳に追加

白身魚のすり身をドーナツ生地の原材料に添加することにより、イースト発酵を行わなくてもイーストドーナツと同様の食感および食味上の特徴を有するドーナツが得られる。 - 特許庁

To obtain a new primer characteristic to the genus Leuconostoc and a method for detecting a lactic bacterium belonging to the genus Leuconostoc capable of securely discriminating presence or absence of rotting of a meat product, or the like, by using the same.例文帳に追加

ロイコノストック属に特異的な新規のプライマーを得ること、およびこれを用いて食肉製品等の変質の有無を簡易かつ確実に判別できるロイコノストック属乳酸菌の検出方法とすることである。 - 特許庁

Namely, the processed food product is a new soft texture food which can hold the characteristic flavor/nutritive ingredients, and the like, of the meat, and can largely improve the chewability and the swallowability.例文帳に追加

即ち、この食肉加工品は、食用肉が有する独特の風味・栄養成分などを保持しつつ、咀嚼性・嚥下性を大幅に改善できるソフトな新食感の食品である。 - 特許庁

例文

To provide a product as steamed fish paste combined using fish meat, and fused with dairy products (natural cheese, or the like) having springiness, by damaging no springiness characteristic of steamed fish paste, and fusing with dairy products (natural cheese, or the like) prevented from separating.例文帳に追加

魚肉を使って、弾力を持たせた乳製品(ナチュラルチーズ等)と組み合わせ、かつ融合させた蒲鉾を製造するために蒲鉾独自の弾力を損なわず、乳製品(ナチュラルチーズ等)が分離することなく融合させた製品の提供。 - 特許庁

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