1016万例文収録!

「"ベーカリー製品"」に関連した英語例文の一覧と使い方 - Weblio英語例文検索


小窓モード

プレミアム

ログイン
設定

設定

Weblio 辞書 > 英和辞典・和英辞典 > "ベーカリー製品"に関連した英語例文

セーフサーチ:オン

不適切な検索結果を除外する

不適切な検索結果を除外しない

セーフサーチについて

"ベーカリー製品"を含む例文一覧と使い方

該当件数 : 128



例文

ベーカリー製品例文帳に追加

BAKERY PRODUCT - 特許庁

ラスク様再加熱ベーカリー製品例文帳に追加

RUSK-LIKE REHEATED BAKERY PRODUCT - 特許庁

ベーカリー製品用マスキング剤例文帳に追加

MASKING AGENT FOR BAKERY PRODUCT - 特許庁

ベーカリー製品の製造法例文帳に追加

METHOD FOR MANUFACTURING BAKERY PRODUCT - 特許庁

例文

ベーカリー製品の製造方法例文帳に追加

PRODUCTION OF BAKERY PRODUCT - 特許庁


例文

ベーカリー製品用油脂組成物例文帳に追加

OIL AND FAT COMPOSITION FOR BAKERY PRODUCT - 特許庁

ベーカリー製品の製造方法例文帳に追加

METHOD FOR MANUFACTURING BAKERY PRODUCT - 特許庁

グルテンフリーベーカリー製品例文帳に追加

GLUTEN-FREE BAKERY PRODUCT - 特許庁

ベーカリー製品向けチョコレート類及びベーカリー製品の製造法例文帳に追加

CHOCOLATE FOR BAKERY PRODUCT, AND METHOD FOR PRODUCING BAKERY PRODUCT - 特許庁

例文

ベーカリー製品用ミックス及びベーカリー製品の製造方法例文帳に追加

MIXED BAKERY PRODUCT AND METHOD FOR PRODUCING BAKERY PRODUCT - 特許庁

例文

ベーカリー製品用ミックス及びそれを用いたベーカリー製品例文帳に追加

MIXTURE FOR BAKERY PRODUCT AND BAKERY PRODUCT BY USING THE SAME - 特許庁

ベーカリー製品用湯種生地、ベーカリー生地、ベーカリー製品、及び、ベーカリー製品用湯種生地の製造方法例文帳に追加

WARM WATER DOUGH FOR BAKERY PRODUCT, BAKERY DOUGH, BAKERY PRODUCT, AND METHOD FOR PRODUCING WARM WATER DOUGH FOR BAKERY PRODUCT - 特許庁

ベーカリー製品用湯種生地、及び該湯種生地を用いたベーカリー製品例文帳に追加

WARM WATER YEAST DOUGH FOR BAKERY PRODUCT, AND BAKERY PRODUCT USING THE WARM WATER YEAST DOUGH - 特許庁

ベーカリー製品用チョコレートチップ例文帳に追加

CHOCOLATE CHIP FOR BAKERY PRODUCT - 特許庁

ベーカリー用上掛け生地及びベーカリー製品例文帳に追加

TOPPING DOUGH FOR BAKERY AND BAKERY PRODUCT - 特許庁

食用生地、特にベーカリー製品のための混練機例文帳に追加

KNEADING MACHINE FOR DOUGH, ESPECIALLY FOR BAKERY PRODUCT - 特許庁

シロップ漬穀物およびそれを用いたベーカリー製品例文帳に追加

CEREAL PICKLED IN SYRUP AND BAKERY PRODUCT USING THE SAME - 特許庁

ベーカリー製品の切片面解析装置例文帳に追加

CUT SURFACE ANALYZER OF BAKERY PRODUCT - 特許庁

フィリング入りベーカリー製品およびその製造方法例文帳に追加

BAKERY PRODUCT WITH FILLING AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁

組合せベーカリー製品及びその製造法例文帳に追加

COMBINED BAKERY PRODUCT AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁

ベーカリー製品保存用被覆有機酸製剤例文帳に追加

COATED ORGANIC ACID PREPARATION FOR STORING BAKERY PRODUCT - 特許庁

ベーカリー製品及びその製造法例文帳に追加

BAKERY PRODUCT AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁

ベーカリー製品用品質改良組成物例文帳に追加

QUALITY-IMPROVING COMPOSITION FOR BAKERY PRODUCT - 特許庁

ベーカリー製品用油脂含有組成物例文帳に追加

OIL AND FAT-CONTAINING COMPOSITION FOR BAKERY PRODUCT - 特許庁

ベーカリー製品用湯種生地の製造方法例文帳に追加

MANUFACTURING METHOD OF GELATINIZATION DOUGH FOR BAKERY PRODUCT - 特許庁

ベーカリー製品及びその製造方法例文帳に追加

BAKERY PRODUCT AND PRODUCTION THEREOF - 特許庁

食感の優れたベーカリー製品及びその製造法例文帳に追加

BAKERY PRODUCT HAVING EXCELLENT TEXTURE, AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁

ベーカリー製品用小麦粉組成物である。例文帳に追加

The wheat flour composition is the composition for the bakery product. - 特許庁

リング型層状ベーカリー製品ならびにその製造法例文帳に追加

RING TYPE LAYERED BAKERY PRODUCT AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁

可塑性油脂組成物及びこれを用いたベーカリー製品例文帳に追加

PLASTICATED OIL AND FAT COMPOSITION AND BAKERY PRODUCT USING THE SAME - 特許庁

凹型組合せベーカリー製品及びその製造法例文帳に追加

CONCAVE-FORM COMBINED BAKERY PRODUCT AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁

ベーカリー用上掛け生地およびそれを用いた複合ベーカリー製品例文帳に追加

TOPPING DOUGH FOR BAKERY, AND COMPOSITE BAKERY PRODUCT USING THE SAME - 特許庁

高蛋白であってかつ風味良好なベーカリー製品が得られる。例文帳に追加

A bakery product having high protein content and good taste can be produced by the method. - 特許庁

スプレッド、その製造方法及び該スプレッドを用いたベーカリー製品例文帳に追加

SPREAD, METHOD FOR PRODUCING THE SAME, AND BAKERY PRODUCT USING THE SPREAD - 特許庁

ベークされた電子レンジ用冷凍パンおよびベーカリー製品例文帳に追加

BAKED FROZEN BREAD FOR MICROWAVE, AND BAKERY PRODUCT - 特許庁

小麦粉組成物およびこれを用いたベーカリー製品の製造法例文帳に追加

WHEAT FLOUR COMPOSITION AND METHOD FOR PRODUCING BAKERY PRODUCT USING THE SAME - 特許庁

食感食味の優れたベーカリー製品及びその製造法例文帳に追加

BAKERY PRODUCT EXCELLENT IN TEXTURE AND TASTE, AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁

アルドン酸二糖類を含有する品質改良剤により、ベーカリー製品に対して食塩代替だけでなく、食感に優れ、ソフトなボリュームがあり、焼成後の保存安定性に優れた、品質改良効果を有するベーカリー製品を得ることができるベーカリー製品用品質改良剤を提供する。例文帳に追加

To provide a quality improver for bakery products, comprising an aldonic acid disaccharide, capable of giving bakery products not only realizing common salt substitution but also having such quality-improved effects as to be good in palate feeling, soft-voluminous and good in storage stability after baked. - 特許庁

酵素は、食物またはベーカリー製品などの食品の調製で有用である。例文帳に追加

The enzyme is useful in preparing a food or a food product such as bakery products. - 特許庁

ソフトで軽い食感を有するベーカリー製品を、天然由来の乳化剤を使用して提供する。例文帳に追加

To obtain a bakery product having a soft and light palatability by using an emulsifying agent derived from a natural product. - 特許庁

油中水型油脂組成物および該油脂組成物を使用したベーカリー製品例文帳に追加

WATER-IN-OIL OIL AND FAT COMPOSITION, AND BAKERY PRODUCT COMPRISING THE SAME - 特許庁

低脂肪油中水型油脂組成物および該油脂組成物を使用したベーカリー製品例文帳に追加

LOW-FAT WATER-IN-OIL COMPOSITION AND BAKERY PRODUCT USING THE SAME - 特許庁

サクサクした食感を有し、口溶けが良く、風味の良いベーカリー製品の提供。例文帳に追加

To obtain a bakery product which has crispy palatability, excellent melt in the mouth and good flavor. - 特許庁

ベーカリー製品のための、でんぷん含有充填物またはトッピングにおいて、熱安定なでんぷん含有充填物またはトッピングおよびそれをを含むベーカリー製品を提供する。例文帳に追加

To provide a heat-stable starch-containing filling or topping for bakery products and bakery products containing the filling or topping. - 特許庁

デニッシュペストリー、パイ等の層状構造を有する層状ベーカリー製品において、しっとりしているにもかかわらず、ふんわりとして歯切れが良く、また良好な甘味を有する層状ベーカリー製品を提供すること。例文帳に追加

To obtain laminated bakery products having a laminated structure, such as Danish pastries or pies, which are fluffy but crispy despite their moisture, and moreover have sweet taste. - 特許庁

ベーカリー製品を著しく乾燥または硬化させることなく電子レンジ内で冷凍状態から加熱することのできる、特にサンドイッチの形をした、詰め物を有する完成形態の冷凍ベーカリー製品を提供すること。例文帳に追加

To provide a fully assembled frozen bakery product having a filler, especially, having a shape of sandwich that enables heating from a frozen state inside a microwave oven, without having to significantly make the bakery product dry or harden. - 特許庁

ベーカリー製品の浮きが十分であり、焼きたてのクリスピーな食感が持続する、デニッシュペストリー、クロワッサン生地等の積層生地とクッキー生地とからなる複合積層構造を有するベーカリー製品の提供。例文帳に追加

To produce a bakery product having a sufficient expansion of the bakery product, maintaining a just baked crispy eat feeling and having a compounded laminated structure consisting of a laminated dough such as a danish pastry, croissant, etc., with a cookie dough. - 特許庁

ふすまのもつ独特の不快臭を抑えることで、好ましい穀物風味をもったベーカリー製品、特にパンを作るための小麦粉組成物を容易に得ること、及び好ましい穀物風味をもったベーカリー製品、特にパンを製造すること。例文帳に追加

To readily obtain a wheat flour composition for a bakery product, especially having a favorable grain flavor, by suppressing an unpleasant smell of wheat bran, and to produce a bakery product having the favorable grain flavor, especially the bread. - 特許庁

ベーカリー製品に対して優れた品質改良効果を有し、且つ食味食感の低下などがなく、さらに優れた健康機能性を付与し得るベーカリー製品用品質改良組成物を提供すること。例文帳に追加

To provide a quality-improving composition for bakery products, having excellent quality-improving effect on bakery products, free from lowering of taste and texture and capable of imparting further excellent health function to the bakery products. - 特許庁

例文

本発明は、従来の層状ベーカリー製品の製造法と比較してより平易な方法で、より効果的な部位へと層が現れるようにした層状ベーカリー製品を製造する方法を提供することを目的とする。例文帳に追加

To provide a method for producing a layered bakery product in which layers appear in effective locations by an easier method, in comparison with conventional methods for producing layered bakery products. - 特許庁

索引トップ用語の索引



  
Copyright © Japan Patent office. All Rights Reserved.
こんにちは ゲスト さん

ログイン

Weblio会員(無料)になると

会員登録のメリット検索履歴を保存できる!

会員登録のメリット語彙力診断の実施回数増加!

無料会員に登録する
英→日 日→英
こんにちは ゲスト さん

ログイン

Weblio会員(無料)になると

会員登録のメリット検索履歴を保存できる!

会員登録のメリット語彙力診断の実施回数増加!

無料会員に登録する

©2024 GRAS Group, Inc.RSS